• Свеж
GE 6-Outlet Surge Protector, 8 ft продолжено кабел, лента за напојување, 1300 ouули, рамен приклучок, безбедносни капаци на блиску до затворање, заштитена индикаторска светлина, UL на?
zoom_in

GE 6-Outlet Surge Protector, 8 ft продолжено кабел, лента за напојување, 1300 ouули, рамен приклучок, безбедносни капаци на блиску до затворање,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Проширете ја вашата моќност - 6 заземјни и заштитени места со 3 -погр Обезбедуваат моќност од далечина - совршена за создавање централизиран центар за вашата електроника во вашиот дом, канцеларија, работилница или гаража. Разновиден кабел-кабел за напојување од 8 стапки сместен во издржлива ПВЦ изолација и јакна со рамен приклучок за заштеда на простор на крајот за да се овозможи единицата да се вклопи во wallидот. Овој кабел за проширување на заштитникот на наплив е доволно силен за да трае цел живот и доволно може да се прошири за да може лесно да се прошири.300 Заштита на оценката за заштита на ouулес вашата електроника од штетни напонски шила. Интегрираниот прекинувач за прекинувачи ја намалува моќта на вашиот заштитник за пренапони, треба да доживее пренапон или прегревање. Функционалност-безбедносни места за безбедност на блиску до блиску обезбедуваат прашината и странските предмети да се чуваат надвор од неискористените места. Интегрираните слотови за клучеви ја прават оваа единица лесна за монтирање на биро, табела или бројач. Доверлив бренд - GE е #1 бренд во кабел за заштита и проширување. Проширете ја вашата моќност - 6 заземјни и заштитени места со 3 -погр. Обезбедуваат моќност од далечина - совршена за создавање централизиран центар за вашата електроника во вашиот дом, канцеларија, работилница или гаража. Разновиден кабел-кабел за напојување од 8 стапки сместен во издржлива ПВЦ изолација и јакна со рамен приклучок за заштеда на простор на крајот за да се овозможи единицата да се вклопи во wallидот. Овој кабел за проширување на заштитникот на наплив е доволно силен за да трае цел живот и доволно може да се прошири за да може лесно да се прошири.300 Заштита на оценката за заштита на ouулес вашата електроника од штетни напонски шила. Интегрираниот прекинувач за прекинувачи ја намалува моќта на вашиот заштитник за пренапони, треба да доживее пренапон или прегревање. Функционалност-безбедносни места за безбедност на блиску до блиску обезбедуваат прашината и странските предмети да се чуваат надвор од неискористените места. Интегрираните слотови за клучеви ја прават оваа единица лесна за монтирање на биро, табела или бројач. Доверлив бренд - GE е #1 бренд во кабел за заштита и проширување.

Поврзани производи..