• Свеж
Јолев 8 листови налепници за нокти на пеперутка, ласерски декорации за пеперутка, сјајни нокти, 3Д лепило златни сребрени пеперутки налепници за уметност за нокти з?
zoom_in

Јолев 8 листови налепници за нокти на пеперутка, ласерски декорации за пеперутка, сјајни нокти, 3Д лепило златни сребрени пеперутки налепници

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : ќе добиете 8 чаршафи холографски декорации за нокти на пеперутка во 4 различни стилови, секоја од нив, вклучувајќи две бои (злато и сребро) налепници за ласерска пеперутка Лесен за употреба-3Д налепниците за нокти на пеперутка се самолепливи, не е потребен лепак, само излупете ги налепниците и залепете ја оваа налепница за 3 D нокти на ноктите, лесно и заштеда на време. Исто така, ако сакате да ги отстраните, едноставно излупете ги. Безбедност : Налепниците за нокти за уметност на ноктите се изработени од материјал за животна средина и се отпорни на вода. Ноктите сè уште остануваат сјајни по отстранувањето на налепниците. И децата и возрасните можат да се чувствуваат олеснети за употреба. DIY NAIL ART : Одлично е да ги создадете вашите уникатни прекрасни слатки дизајни за нокти. Забавно е да се направи уметноста на ноктите со вашето семејство или пријатели кога семејство собира и забави, уживајте во вашите сопствени сјајни и специјални нокти и добро се забавувате. Совршен подарок : Ласерските пеперутки налепници на ноктите ќе бидат најдобриот подарок за вашите жени пријатели, мајка ти или сопругата. Декларациите за нокти на пеперутки се совршени за домашен салон за нокти и професионален салон за нокти. Пакетот вклучува : ќе добиете 8 чаршафи холографски декорации за нокти на пеперутка во 4 различни стилови, секоја од нив, вклучувајќи две бои (злато и сребро) налепници за ласерска пеперутка. Лесен за употреба-3Д налепниците за нокти на пеперутка се самолепливи, не е потребен лепак, само излупете ги налепниците и залепете ја оваа налепница за 3 D нокти на ноктите, лесно и заштеда на време. Исто така, ако сакате да ги отстраните, едноставно излупете ги. Безбедност : Налепниците за нокти за уметност на ноктите се изработени од материјал за животна средина и се отпорни на вода.

Поврзани производи..