• Свеж
Рајувен Контејнер За Вода За Кампување На Отворено Пренослива Преклоплива Торба За Складирање Вода За Пиење Патување Пикник Скара Кофа За Вода ЗА Итни Случаи Комп?
zoom_in

Рајувен Контејнер За Вода За Кампување На Отворено Пренослива Преклоплива Торба За Складирање Вода За Пиење Патување Пикник Скара Кофа За Вода

DEN 495.84

Стока
check Во продавницата

?●Материјали}Контејнерот За Вода е изработен од проѕирен пвц материјал; Еднократно, практично, издржливо, заштедува простор ?●Дизајн на преклопување € склопувачки и ултра лесен, можете да го навивате за лесно складирање и носење, вреќата со вода може да се користи повеќекратно долго време. ?€Големина}транспарентен капацитет на резервоарот ЗА вода ШТО Може Да се Преклопи 5 L/10 L , резервоарот има димензии околу 32,5*30,5 см/40,5*38 см кога е полн, преклопената големина е околу 11*10/14, 5*10 СМ. ?●Лесен За Употреба И лесен За употреба : големо затворање на капачето со завртка со рачка за лесно носење, широка усна од шише за лесно полнење и истурање. ?①Широка Апликација Е Совршена За кампување, одмор, пешачење, лов, патување, автомобил, излети, СКАРА, итн. Преклопната вреќа со вода е најдобриот избор за секого. Опис уморни од гломазни шишиња со вода што заземаат премногу простор во вашиот дом или кога одите на отворено? Спакувајте ја оваа преклоплива кантина за хидратација во вашиот ранец или возило и бидете подготвени за вашата активност на отворено! Заменувајќи ги традиционалните вреќи за вода или резервоари за вода, нашето складирање на вода што се преклопува е попреносливо за носење и големиот капацитет може да ги задоволи вашите потреби.СПЕЦИФИКАЦИЈА : Име На Ставка : Торба За Складирање Вода Боја : блуматеријал : Пвцкапацитет : 5Л/10Л (Опционално)единечна големина на вреќа за вода : 32,5*30,5 см/40,5*38 см единечна тежина : 260гуси : измијте вода, вода за пиење итн.

Item Name:
Water Storage Bag
Color:
blue
Material:
PVC
Capacity:
5L/10L (Optional)
Single water bag size:
32.5*30.5cm/40.5*38cm
Single weight:
260g
Uses:
wash water, drinking water, etc.
Features:
foldable, easy to carry
PACKAGE INCLUDED:
2 x Collapsible Drinking Water Bag :
NOTES:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you. :

Поврзани производи..