• Свеж
K98 Детектор За Скриена Камера Анти Шпионски Детектор Безжичен Аудио Пронаоѓач На Грешки Уред Скриена Камера ПРОНАОЃАЧ ГПС Детектор СО Аларм За Звук И Светлина За Х?
zoom_in

K98 Детектор За Скриена Камера Анти Шпионски Детектор Безжичен Аудио Пронаоѓач На Грешки Уред Скриена Камера ПРОНАОЃАЧ ГПС Детектор

DEN 449.44

Стока
check Во продавницата

Кога почнавме? Лансиран во 2017 година, ВОЛФРОНТ брзо стана водечки индустриски бренд служевме повеќе од милиони продавници за алати и домови ширум светот и станавме еден од најпопуларните онлајн продавачи за добавувачи на индустриски и комерцијални материјали. АЛАРМ ЗА ЗВУК и СВЕТЛИНА : детектор За патни верзии K98, вграден во 3d сенасочен сензорски чип, чувствителноста на одговорот на уредот е значително подобрена, а функцијата за аларм што ги комбинира звукот и светлината е попрецизна и поефикасна. ИНФРАЦРВЕНО ЛАСЕРСКО СКЕНИРАЊЕ : покрај функцијата за брзо алармирање со едно копче, производот додава и ТЕХНОЛОГИЈА ЗА лер инфрацрвено физичко ласерско скенирање, што може ефикасно да ја задуши инвазијата на информациите на луѓето со камери за дупки, жични или безжични искрени производи за фотографирање итн. ШИРОКА ПРИМЕНА : производот има широк спектар на апликации и има ефикасна заштита за патување, сместување во хотел, надзор на багаж, не изгубени и не кражба на скапоцености итн. МАЛ И ПРЕНОСЛИВ : дизајнот на изгледот е главно едноставен и атмосферски, а спецификациите се мали и лесни за носење. МОЌНА И ЕДНОСТАВНА РАБОТА : детекторот За Камера има моќни функции, едноставно и практично работење, така Што К98 е внимателен производ за патување. АЛАРМ ЗА ЗВУК и СВЕТЛИНА : детектор За патни верзии K98, вграден во 3d сенасочен сензорски чип, чувствителноста на одговорот на уредот е значително подобрена, а функцијата за аларм што ги комбинира звукот и светлината е попрецизна и поефикасна. ИНФРАЦРВЕНО ЛАСЕРСКО СКЕНИРАЊЕ : покрај функцијата за брзо алармирање со едно копче, производот додава и ТЕХНОЛОГИЈА ЗА лер инфрацрвено физичко ласерско скенирање, што може ефикасно да ја задуши инвазијата на информациите на луѓето со камери за дупки, жични или безжични искрени производи за фотографирање итн. ШИРОКА ПРИМЕНА : производот има широк спектар на апликации и има ефикасна заштита за патување, сместување во хотел, надзор на багаж, не изгубени и не кражба на скапоцености итн. МАЛ И ПРЕНОСЛИВ : дизајнот на изгледот е главно едноставен и атмосферски, а спецификациите се мали и лесни за носење.

Item Type:
Camera Detector
Material:
ABS plastic
Battery Capacity:
350mAh 402035 Li ion battery
Working Current:
30mA
Continuous Work:
8-10 Hours
Charging Time:
1-2 Hours
Scope of Application:
 
When staying in hotels or going out for camping, you can turn on the alarm prompt function to scan and exclude candid photography products placed behind the door or in the hotel beside the tent. Place luggage and mobile wallets and other valuables in public places such as airports, stations, restaurants, etc., to prevent items from being lost, stolen, and robbed. The sound and light at night can effectively deter suspicious persons from tracking.:
Elderly people with limited mobility, call for help in the case of sudden illness and can't speak (remind nearby people to need help) LED flashlight, which can meet the lighting needs in special circumstances, and the design is considerate.:
Package List:
1 x Host:
1 x Sling:
1 x USB Charging Cable:
1 x User Manual:

Поврзани производи..