• Свеж
Перница за масажа на лице, перница од силиконска лулка за масажа за масажа, кревет за маса, перници за бања, перница перница лице надолу, мека салон спа -масажа перни?
zoom_in

Перница за масажа на лице, перница од силиконска лулка за масажа за масажа, кревет за маса, перници за бања, перница перница

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

[Мека перница за лажење на силиконот] : Внатрешноста на перницата за масажа на лицето е исполнета со природен силикон, надворешноста на перницата за лице е направен од пластичен филм кој е удобен, траен, здрав и исто така еколошки [Перница за маса за масажа] : Може да се постави на дупката на креветот за убавина за да понуди многу меко и удобно чувство; Перницата за масажа со дупка за лице може да го задржи дишењето непречено кога треба да се соочите за време на процесот на бањата. [Перница за лулка на главата] : Може да се склопи за да понуди поддршка на вашата глава; Чувајте го лицето во удобност и релаксирачка позиција додека добивате утешна масажа. [Направете ја вашата масажа поудобна] : Перницата за масажа на лицето ви дава целосен пристап до грбот и вратот, со што полесно ќе се масирате. [Повторно користете влажна крпа за да ја избришете, лесна за употреба и да ја чувате чиста. [Мека перница за лажење на силиконот] : Внатрешноста на перницата за масажа на лицето е исполнета со природен силикон, надворешноста на перницата за лице е направен од пластичен филм кој е удобен, траен, здрав и исто така еколошки. [Перница за маса за масажа] : Може да се постави на дупката на креветот за убавина за да понуди многу меко и удобно чувство; Перницата за масажа со дупка за лице може да го задржи дишењето непречено кога треба да се соочите за време на процесот на бањата. [Перница за лулка на главата] : Може да се склопи за да понуди поддршка на вашата глава; Чувајте го лицето во удобност и релаксирачка позиција додека добивате утешна масажа. [Направете ја вашата масажа поудобна] : Перницата за масажа на лицето ви дава целосен пристап до грбот и вратот, со што полесно ќе се масирате. [Повторно користете влажна крпа за да ја избришете, лесна за употреба и да ја чувате чиста. Карактеристики : 1. Мека перница за силиконски лежење прифаќа висококвалитетен материјал, кој е удобен, издржлив, здрав и исто така еколошки. Повторно употреба и лесен за чистење. Оваа мека перница за лажење на силиконот може да се стави на дупката на креветот за убавина за да понуди многу меко и удобно чувство.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Face Massage Pillow
Fabric:
Plastic Film
Filler:
Silicone
Colors:
Light Green, Sky Blue, Beige, Black (Optional)
Size:
approx. 27.3 * 1.8cm / 10.7 *0.7inch
Package Weight:
approx. 800g
Application:
suitable for the bed of beauty parlor and can be placed at the hole in the bed.
Effect:
after use, no wrinkles on face, no marks, no headache when you bow down.
Usage:
when it is need to massage back and body, just let the customer lying on the beauty bed with their face down, and with the silicone pillow on the hole of beauty bed to replace the towel.
  :
  :
Package Included:
1 x Face Massage Pillow:

Поврзани производи..