• Свеж
ООК За Кожна Футрола Galaxy S21, Футрола За Заштитен Паричник Со Цело Тело Со Слот За Картички И Држач За Удари, Дизајн На Пеперутка Погоден За Samsung Galaxy S21 6,2 Инчи Пеперутк?
zoom_in

ООК За Кожна Футрола Galaxy S21, Футрола За Заштитен Паричник Со Цело Тело Со Слот За Картички И Држач За Удари, Дизајн На Пеперутка Погоден

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

Премиум пу кожен паричник случај специјално дизајниран За Samsung Galaxy S21 (6,2 инчи) САМО, И НЕМА да работи СО други модели · Вградени 2 слотови за кредитни картички и 1 џеб за пари, така што ќе можете да ги носите вашитеds КАРТИ/кредитни/дебитни картички, готовина заедно со вашиот телефон лесно во само еден случај. Дизајниран За Samsung Galaxy S21 е изработен од висококвалитетна СТП кожа и Куќиште tpu внатре,апсорбира шок за да го заштити вашиот телефон од капки. Сите копчиња и порти имаат прецизни исечоци. Подигната усна над екранот и камерата го штити телефонот од испакнатини и гребнатини.И капаците на меките копчиња овозможуваат чувствителни притискања. Капакот за превртување може да се користи како држач за удар што може слободно да се прилагоди за да се најде најдобриот агол на гледање.Совршен за читање, гледање видеа и време на лице.

Поврзани производи..