• Свеж
DOITOOL 3pcs Нерѓосувачки Челик Двојна Страна Ноктите Датотека Ноктите Тампон Ноктите Почист Врв Педикир Маникир Тампон Ноктите Уметност Алатки ЗА Самостојна Ноктите ?
zoom_in

DOITOOL 3pcs Нерѓосувачки Челик Двојна Страна Ноктите Датотека Ноктите Тампон Ноктите Почист Врв Педикир Маникир Тампон Ноктите

DEN 140.64

Стока
check Во продавницата

Мазната и долга рачка ви дава удобно држење Може да се користи и за поднесување природни нокти, лажни нокти, продолжување на ноктите итн. Професионална алатка за уметност на ноктите. нерѓосувачки челик,, издржлив и перформанси. Лесен со компактен за лесно носење. Безбеден и сигурен за употреба во домаќинството и професионалниот салон. за поднесување нокти пред третман на нокти/ продолжување на ноктите/ процедури за маникир. Мазната и долга рачка ви дава удобно држење. Може да се користи и за поднесување природни нокти, лажни нокти, продолжување на ноктите итн. Професионална алатка за уметност на ноктите. нерѓосувачки челик,, издржлив и перформанси. Лесен со компактен за лесно носење. Безбеден и сигурен за употреба во домаќинството и професионалниот салон. за поднесување нокти пред третман на нокти/ продолжување на ноктите/ процедури за маникир. Опис Оваа ставка е професионална алатка за педикир и маникир за нокти. Произведен со врвен медицински материјал од нерѓосувачки челик со завршна обработка на брусење, тампонот за нокти е исклучително издржлив и практичен. Дизајнот со долга рачка го олеснува користењето. Може да се користи за поднесување и полирање на датотеки природни нокти, лажни нокти, продолжување на ноктите. Исечете го калусот на ноктите и одржувајте ги чисти со оваа алатка за отстранување! совршен за професионална и лична употреба.

Поврзани производи..