• Свеж
Безжичен Лавалиер Микрофон за iPhone iPad, Leereel Plug-Play Безжичен Ревер Микрофон За Снимање Tiktok YouTube Live Stream-3 Намалување На Нивото На Бучава, Автоматска Синхронизација, Нема ?
zoom_in

Безжичен Лавалиер Микрофон за iPhone iPad, Leereel Plug-Play Безжичен Ревер Микрофон За Снимање Tiktok YouTube Live Stream-3 Намалување На

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

+€ ® 2022 Нова Надградба 3 Ниво На Микрофон За Намалување На Бучавата ● - овој мал безжичен лав микрофон вграден паметен чип за да постигнете намалување на бучавата на 3 нивоа, можете да изберете различно ниво според околината што се користи Без разлика дали сте во тивка внатрешна или бучна надворешност, можете да го прилагодите она што го сакате преку нашиот микрофон за да го одржувате вокалот. "Мини Безжичен Лавалиер Микрофон" не треба АПЛИКАЦИЈА или Bluetooth, само приклучете го предавателот во уредите и тие автоматски ќе се поврзат. Може да ја синхронизира музиката во заднина за вашиот i Phone и вашиот глас во реално време.Префект За Пренос Во Живо На Јутјуб/Facebook, Креатори На Tik Tok, Блогери, Блогери, You Tubers, Интервјуери и други љубители на видео снимање. - Вградени батерии На полнење, Секој микрофон може да се користи до 4-6 часа по околу 2 часа полнење. Лесно за поврзување и над 60 СТАПКИ ЗА сигнал и користење технологија за автоматска синхронизација во реално време, доцнење на преносот од 0,009 секунди, ви помага да ги намалите проблемите со моќноста и јасно снимање или снимање видео на понатамошно растојание. Е-маил : * * * * * само Компатибилен со i Phone/i Pad. Плус, i Phone 7/ 7 плус, 8/8 Плус, X/ XR/XS/XS Max, 11/11 Pro/11 Pro Max, 12/12 Pro/12 Pro Max, 13/13 Pro/13 Pro Max, i Pad 2/3/4 gen, Ipad Air серија(Освен 4 - тиот генерал), ipad Mini(освен 6-тиот генерал), Ipad Pro Серија (освен 1-ви/2-Ри/3-Ти Генерал 11in. 3-ти/4-ти/5-ти генерал 12.9 инчи) не поддржувајте ги тие i Pads со порта тип-ц. Листа за гаранција и Пакување од 1 Година - Leereel Direct обезбеди 1 година гаранција и 24 часа консултирајте се со услугата.

Поврзани производи..