• Свеж
Спинер од не'рѓосувачки челик, Спинер на оџак, анти -долу -оџак кукавичка со вентилација на ротирачко капаче, капа од кукави со заштеда на енергија од база на канџи п?
zoom_in

Спинер од не'рѓосувачки челик, Спинер на оџак, анти -долу -оџак кукавичка со вентилација на ротирачко капаче, капа од кукави

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Шапката е дизајнирана да се ротира со дејството на ветрот, така што колку повеќе ветнуваат ветерот, толку повеќе се ротираат лопати и колку е помоќен внесот на воздухот однатре кон надвор Задебелениот ротирач на капаче за ротирање на оџакот од не'рѓосувачки челик е погоден за повеќето стандардни садови за оџаци, што е еколошки, отпорен на прашина, доказ за влага и водоотпорен. Може брзо и лесно да се инсталира на издувната цевка. Спречете ветер и дожд да влегуваат во цевки, оџаци, печки, итн. За да ги избегнете негативните ефекти на чадот од куќата. Ротирачки турбофан : Основниот дијаметар е погоден за повеќето стандардни оџаци, дијаметарот на основата е 100мм, 110мм, 150мм, 160мм, 200мм, 300мм, 350мм, 400мм, 450мм, 500мм, погоден за стандардни цврсти челични оџаци (фиксирано). Заштитете го оџакот од дожд и влажност и спречете го ветрот да влезе присилно влегување во внатрешноста на цевките, оџаците, печките, итн., За да избегнете негативни ефекти врз куќите исполнети со чад. Шапката е дизајнирана да се ротира со дејството на ветрот, така што колку повеќе ветнуваат ветерот, толку повеќе се ротираат лопати и колку е помоќен внесот на воздухот однатре кон надвор. Задебелениот ротирач на капаче за ротирање на оџакот од не'рѓосувачки челик е погоден за повеќето стандардни садови за оџаци, што е еколошки, отпорен на прашина, доказ за влага и водоотпорен. Може брзо и лесно да се инсталира на издувната цевка. Спречете ветер и дожд да влегуваат во цевки, оџаци, печки, итн. За да ги избегнете негативните ефекти на чадот од куќата. Ротирачки турбофан : Основниот дијаметар е погоден за повеќето стандардни оџаци, дијаметарот на основата е 100мм, 110мм, 150мм, 160мм, 200мм, 300мм, 350мм, 400мм, 450мм, 500мм, погоден за стандардни цврсти челични оџаци (фиксирано). Заштитете го оџакот од дожд и влажност и спречете го ветрот да влезе присилно влегување во внатрешноста на цевките, оџаците, печките, итн.

Product name:
Fireplace cover
Material:
stainless steel galvanized
Rainproof, snowproof, windproof:
Note:
This is an anti-sink fairing. The sinking air current produces only wind. If there is a problem when there is no wind (smoking fireplace/stove), the problem is not the sinking wind.
Warning:
If your chimney is located more than 1 meter below the roof apex, any anti-sink windshield may fail.
Typical sinking phenomenon:
As soon as the wind blows, the fireplace or stove will emit smoke.
There may be errors in the manual measurement of the size, please refer to the actual product received, please understand. :

Поврзани производи..