• Свеж
GEIQWNTOY Автомобили Играчки за 1 Годишниот Момчиња-Притиснете Оди Играчки Автомобили За Мали Деца 1-3, Триење Придвижуван Автомобил Играчки Возраст 3-5, 4 Пакет Градежни ?
zoom_in

GEIQWNTOY Автомобили Играчки за 1 Годишниот Момчиња-Притиснете Оди Играчки Автомобили За Мали Деца 1-3, Триење Придвижуван Автомобил Играчки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Комплетот за играчки автомобили вклучува 4 реални градежни автомобили : булдожер, Ролери за Патишта, багер и Камион за Дупчење Не е потребна батерија, притиснете го горното копче или повлечете го автомобилот за играчки; автомобилите за играчки ќе се движат непречено и совршено ќе ја стимулираат љубопитноста на бебето. Дизајн на научна големина, лесен за разбирање и земање на бебето, вежби за разбирање на бебето и координација рака-око. Бескрајна забава на автомобилот за играчки. Фаќањето на автомобилот за играчки може да ја искористи фината моторна вештина и бркањето на автомобилот за играчки за да им помогне на екстремитетите на бебето да изведуваат обемни моторни вежби. Изборот на играчки автомобил на висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, безбеден и без мирис, удирање на каросеријата на автомобилот, робустен и отпорен на удари. Комплетот за играчки автомобили вклучува 4 реални градежни автомобили : булдожер, Ролери за Патишта, багер и Камион за Дупчење. Не е потребна батерија, притиснете го горното копче или повлечете го автомобилот за играчки; автомобилите за играчки ќе се движат непречено и совршено ќе ја стимулираат љубопитноста на бебето. Дизајн на научна големина, лесен за разбирање и земање на бебето, вежби за разбирање на бебето и координација рака-око.

Поврзани производи..