• Свеж
Хемотон Пешкир Куки Деца Закачалки Деца Облека Закачалки 3 парчиња Цртан Филм Желка Ѕид Виси Куки За Палта Престилки Капи Крпи Тенџере Држачи Лепило Куки Метална О?
zoom_in

Хемотон Пешкир Куки Деца Закачалки Деца Облека Закачалки 3 парчиња Цртан Филм Желка Ѕид Виси Куки За Палта Престилки Капи Крпи Тенџере

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

Има повеќекратна употреба-во надворешниот туш на плажа или бања за закачување крпи, во кујната за закачување крпи за раце, држачи за тенџере или прибор, во просторијата за палто/кал за обесени палта, капи, метли итн СТИЛСКИ И МОДЕРЕН ДИЗАЈН-Поголем и посилен од другите куки за вшмукување, крајот што не се лизга ќе ви помогне да го држите она што го закачувате. Стилски сребрени лепило куки, убави и модерни, компатибилни со било кој друг модерен дизајниран домашен декор. Помогнете ви да заштедите повеќе простор и да ја одржувате вашата соба уредна. ШИРОКО ПРИМЕНА-Може да се примени на различни мазни тврда површина како што се керамички плочки, дрво, стакло, метална површина, итн. НАСЛИКАНИ ЅИД не се препорачува, тоа може да го оштети вашиот ѕид. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ И ИЗДРЖЛИВ - овие ѕидни куки може да се користат различно : куки за тавани, куки за палто, куки за клучеви, кука за растенија, кука за крпи за капење, куки за слики. Идеален е и За Божиќни Светилки и Божиќен венец. ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО Е НАШ 1 ПРИОРИТЕТ-ве Молиме слободно контактирајте не ако имате какви било прашања, ние ќе обезбедиме Највисоко Оценета Услуга за Клиенти. Има повеќекратна употреба-во надворешниот туш на плажа или бања за закачување крпи, во кујната за закачување крпи за раце, држачи за тенџере или прибор, во просторијата за палто/кал за обесени палта, капи, метли итн. СТИЛСКИ И МОДЕРЕН ДИЗАЈН-Поголем и посилен од другите куки за вшмукување, крајот што не се лизга ќе ви помогне да го држите она што го закачувате. Стилски сребрени лепило куки, убави и модерни, компатибилни со било кој друг модерен дизајниран домашен декор.

Поврзани производи..