• Свеж
Sxfywym Облека Продавница Фитинг Соба, Фитинг Соба Мобилни Менување Соба Крпа Завеса Приватност Шатор U Тип Песна Железнички Со Закачалка Кука Римски Тока За Канцелар?
zoom_in

Sxfywym Облека Продавница Фитинг Соба, Фитинг Соба Мобилни Менување Соба Крпа Завеса Приватност Шатор U Тип Песна Железнички Со Закачалка Кука

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

●Држач во форма на буквата у со Шини Во Форма На Буквата У, Дијаметарот е 25мм Одвојлив и Лесен за Склопување, Водоотпорен, Отпорен на ' рѓа, Безбеден и Стабилен, Не Е Лесен за Деформација. ●Шатор за приватност ® Задебелена Крпа За Засенчување, Силен Тест За Засенчување на Крпата, Не Е Лесен за Пренос На Светлина, Ја Штити Приватноста. Дајте Ви Безбедна И Удобна Просторија за Монтирање. ●Пакување}Металната Рамка е Спакувана Во Делови, Сите Компоненти и Загради Ја Прават Опремата Не Е Лесна за Тресење и Оштетување За Време на Транспортот и Употребата, Без Абење. ●Подвижна Соблекувална●Оваа Пренослива Соблекувална Е Одвојлива и Лесна за Склопување. Затоа, Соблекувалната може Да се Поправи Насекаде Колку што Е потребно. ①Опсег На Примена Пространиот Простор Ви Овозможува Лесно Да Ја Менувате Облеката и Лесно Да Ја Носите. Погоден за Продавници За Облека, Трговски Центри, Канцеларии Итн. Детали За Производот : Густа Завеса, Силно Засенчување. Римска Прстенеста Тока, Може да се Отвори И Од Левата и Од Десната Страна! Метал, Боја За Заштита На Животната Средина, Подолг Век На Траење. Секој Може Лесно Да Го Користи Без Стрес. Погоден за Соблекувална Во Продавница за Облека, Соблекувална Во Трговски Центар.Спецификации на производот : Опишете : Име : Материјал За Соблекувална : Количина На Крпа За Засенчување : 1 Големина : 95х95см (Должина Х Ширина) Применливи Сценарија : Затворен Простор, Производите во Продавницата за Облека вклучуваат : 1* Метална Прачка Во Форма На Буквата У 1* Завеса За Ткаенина.

Поврзани производи..