• Свеж
Четка за шминка за шминка за четка за четки за шминка за шминка за шминка за шминка за четка за шминка за шминка
zoom_in

Четка за шминка за шминка за четка за четки за шминка за шминка за шминка за шминка за четка за шминка за шминка

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Мека четка, мек допир, мазен и удобен Четката рачка мазна и сјајна, издржлива, не е лесна за бледнее. Елегантен и дарежлив, цврст и цврст, водоотпорен и не е лесно деформиран. Лесно да се лепи во прав, природна боја, да се прави униформа. Погодно и за професионална употреба и за домашна употреба. Мека четка, мек допир, мазен и удобен. Четката рачка мазна и сјајна, издржлива, не е лесна за бледнее. Елегантен и дарежлив, цврст и цврст, водоотпорен и не е лесно деформиран. Лесно да се лепи во прав, природна боја, да се прави униформа. Погодно и за професионална употреба и за домашна употреба. Мека четка, мек допир, мазен и удобно. Четкајте ја рачката мазна и сјајна, издржлива, не е лесна за избледеност и дарежлива, цврста и цврста, водоотпорна и не лесно деформуларна за лепење во прав, природна боја, рендерирање на униформа. Погодно и за професионална употреба и за домашна употреба. Спецификација : Тежина : 113 gpackage Вклучи : 1* четка за шминка Имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор. ОДГОВОР : Ве молиме, ве молиме, потсетете се дека ефектите од осветлувањето, монитор, монитор Поставки за осветленост/контраст итн., Може да има некои мали разлики во тонот на бојата на фотографијата на веб -страницата и вистинската ставка.

Weight:
113 g
Package Include:
1* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
About Color:
Please be reminded that due lighting effects,monitor brightness/contrast settings etc,there could be some slight differences in the color tone of the website′s photo and the actual item

Поврзани производи..