• Свеж
Комплет за кутии за Bluetooth Bluetooth Bluetooth Bluetooth, 2 x 3W USB мини електронски стерео звучни звучници, транспарентен случај, звучници висока, средна и мала трифреквенција во ед?
zoom_in

Комплет за кутии за Bluetooth Bluetooth Bluetooth Bluetooth, 2 x 3W USB мини електронски стерео звучни звучници, транспарентен случај,

DEN 378.56

Стока
check Во продавницата

Bluetooth 50 Музички плеер, Поддршка автоматска игра, пауза, горе и долу музика, репродукција на мемориски картички (не вклучува). USB -внес интерфејс (не вклучува), далечински управувач, поддршка на меморија за напојување, звучникот на Алинон е лесен за инсталирање, моќен со далечински управувач. Уникатен изглед, школка е изработена од увезен транспарентен акрилик, кој е дебел и 1,8мм/0,07in дебел и транспарентен. Со функцијата за поврзување со Bluetooth за мобилниот телефон, функцијата за далечински управувач на инфрацрвени не треба да го поврзува аудио -кабелот. Одговор на целосна фреквенција, звучници со голема верност, висока, средна и ниска трифреквенција во еден, чист и пријатен квалитет на звукот, голем волумен, звучници за напојување од 3 W, вкупно 6 W ​​лево и десно.0 Музички плеер, Поддршка автоматска игра, пауза, горе и долу музика, репродукција на мемориски картички (не вклучува). USB -внес интерфејс (не вклучува), далечински управувач, поддршка на меморија за напојување, звучникот на Алинон е лесен за инсталирање, моќен со далечински управувач. Уникатен изглед, школка е изработена од увезен транспарентен акрилик, кој е дебел и 1,8мм/0,07in дебел и транспарентен. Со функцијата за поврзување со Bluetooth за мобилниот телефон, функцијата за далечински управувач на инфрацрвени не треба да го поврзува аудио -кабелот.

Item Type:
DIY Speaker Box
Material:
Acrylic+Metal+Plastic
Color:
As Picture Shown
Weight:
Approx. 354.0g/12.5oz
Speaker:
3Wx2
Bluetooth 5.0:
Remote Control Battery:
CR2025 Button Battery 150mah(Include)
Package List:
6 x Outer Shell 2 x Speaker :
1 x Remote Control :
1 x Power Cable :
1 Bag of Accessory :
1 Bag of Screw :
1 x Panel :
4 x Connecting Cable :
1 x Sticker:
Note:
DC3.75V input, equipped with USB to DC power cord, pay attention not to exceed 5V or burn out. :

Поврзани производи..