• Свеж
АСТУР ИГЛИЧКИ-Штит За Отворање Шишиња ПАВЛО ТЕТЕРИЈА-НА СЕМЕЈСТВА ОД ПОЛСКА-ПОЛСКА-отворач за пиво со шишиња, оригинални подароци, оригинални подароци за мажи, под?
zoom_in

АСТУР ИГЛИЧКИ-Штит За Отворање Шишиња ПАВЛО ТЕТЕРИЈА-НА СЕМЕЈСТВА ОД ПОЛСКА-ПОЛСКА-отворач за пиво со шишиња, оригинални подароци, оригинални

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

? УНИКАТЕН И КРЕАТИВЕН ДИЗАЈН : Бидете во центарот на вниманието со отворач за Шишиња Со Иглички Астур! Со широк спектар на дизајни кои се движат од туризам до знамиња на земјата, отворањето шише никогаш порано не било толку стилско! ? ? СПЕЦИЈАЛЕН ПОДАРОК : Барате уникатен и функционален подарок? Астур Иглички отворачи за шишиња се совршен избор! Нивниот уникатен дизајн и издржлив квалитет го прават овој производ посебен подарок што ќе го цени секој. ?● ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Не се задоволувајте со помалку! Астур Иглички отворачите за шишиња се направени со висококвалитетни материјали кои гарантираат издржливост и отпорност. Можете да отворите шишиња одново и одново без да се истрошат или скршат. Елегантен и елегантен, сите во едно! ?. ? ПРАКТИЧНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ : астур Пиновите отворачи за шишиња не се само моден додаток, туку и практични! Нивниот ergономски дизајн и компактната големина ги прават лесни за употреба и удобни за држење. Отворете ги омилените пијалоци со леснотија и стил! ?. ?● РАЗНОВИДНОСТ НА ПРОИЗВОДИ : На Иглички Астур, нудиме широк избор на производи, како што се иглички, чаши, нараквици од ткаенина, магнети, врвки, приврзоци за клучеви, приврзоци за ткаенини, огледала и многу повеќе. Најдете совршено дополнување за себе или за некој посебен! ?.

Поврзани производи..