• Свеж
Скенер за лизгање Дигитален конвертор на фотографии Црн ABS филм Слајд скенер филм во JPEG Претвори слајдови од 35мм и негативи, LED осветлен дигитален конвертор на фото?
zoom_in

Скенер за лизгање Дигитален конвертор на фотографии Црн ABS филм Слајд скенер филм во JPEG Претвори слајдови од 35мм и негативи, LED осветлен

DEN 390.40

Стока
check Во продавницата

Скенер за слајд Едноставен и супер лесен за употреба : вметнете слајд или негативен во фиоката, вклучете го вграденото во LED осветлување, поставете ги леќите на вашиот за паметен телефон преку дупката и потоа кликнете за да фатите Дигитален филм за конвертор на фотографии во JPEG со вашиот телефон : Скенер за мобилни филмови ви овозможува да конвертирате стари филмови од 35мм и слајдови со вашиот паметен телефон. Слајд скенер бесплатна апликација за скенирање на уредување и споделување : користете бесплатна апликација за фаќање, култура, ротирање и филтрирање; Прилагодете ја бојата и контрастот; Сподели на социјалните медиуми!. Скенер за фотографии со фотографии со дигитален филм ги доживува оние стари спомени : Скенер за филмови The Mobile CFor Ompatible со слајдови од 35мм/1.4in и негативни филмови. Нема повеќе CFOR Очигледна операција и скапи такси. Филмски скенер за лизгање на лизгање и дизајн за заштеда на простор : Овој дигитален конвертор на фотографии е преклопен и не зазема многу простор, можете да го преклопите во големината на мала кутија, така што е многу погодно за складирање и патување. Едноставно и супер лесен за употреба : Вметнете слајд или негативно во фиоката, вклучете го вграденото во LED осветлување, поставете ги леќите на вашиот паметен телефон преку дупката и потоа кликнете за да фатите. Филм до JPEG со вашиот телефон : Скенер за мобилни филмови ви овозможува да конвертирате стари филмови и слајдови од 35мм со вашиот паметен телефон. Бесплатна апликација за скенирање Уредување и споделување : Користете бесплатна апликација за фаќање, култура, ротирање и филтрирање; прилагодете ја бојата и контрастот; Споделете на социјалните медиуми! 4. Преживејте ги старите спомени : Тематски скенер за филмови компатибилен со слајдови од 35мм/1,4in и негативни филмови. Нема покомплицирана работа и скапи такси. Дизајн на преклопување и заштеда на простор : Овој дигитален конвертор на фотографии е преклопен и не зазема многу простор, можете да го преклопите во големината на мала кутија, така што е многу погодно за складирање и патување. Спецификација : Тип на ставка : Скенер за слајдови на филмот : Големина на апсолуција : Прибл.6in Боја : Blackbattery : 2 x AA батерија (без) Параметри : Поддршка 35мм/1,4in, 135mm/5.

Item Type:
Film Slide Scanner
Material:
ABS
Folding Size:
Approx. 15.5x10.5x4cm / 6.1x4.1x1.6in
Color:
Black
Battery:
2 x AA Battery (Without)
Parameters:
Support 35mm/1.4in,135mm/5.3in Color Positive, Negative, Color and Black and White Slides:
Support Image Preview, Playback and Edit Functions:
Scan Quality:
Related to the Use of Mobile Phone Camera Pixels
File Format:
Image
Supported Mobile Phone System:
For Android, for iphone
Download TON169 Film Scanner by Scanning the QR Code on the Package of the Product with Your Phone or Directly Search for Film scanner in the APP Store of Your Phone:
Note:
Make Sure the Camera Lens is Aligned with the Hole.:
The Quality of the Photos Depends on the Resolution of the Phone's Camera.:
How to Use:
Take out the product according to the instructions.:
PackageList:
1 xFilm Slide Scanner :
1 x Description:
Note:
The quality of photos will be limited to the resolution of your phone's camera.:

Поврзани производи..