• Свеж
Заздравени загреани елеци USB Електрична крпа за греење на јаглеродни влакна загреана облека подлога за прилагодување на грешки на третиот менувач за метар за зимс?
zoom_in

Заздравени загреани елеци USB Електрична крпа за греење на јаглеродни влакна загреана облека подлога за прилагодување на грешки на

DEN 6771.20

Стока
check Во продавницата

Производите главно се користат во елементот за електрично греење, електрични ракавици за греење, електрично греење на колена, стари производи за здравствена заштита, здравствена заштита, електрично ќебе, перница за греење на автомобили и разни грејачи на низок притисок Направено од врвен материјал за јаглеродни влакна за трајна и долготрајна употреба. Ергономски дизајн, меко блиско вклопување и може да се свитка, преклопено за вашата удобна употреба. Трансфер на безбедност и водоотпорен лист, совршен за задниот дел, половината, стомакот, колената и другите делови, за да се постигне топол ефект, дејството на цирку во крвта за здравствена заштита. Мека, топла ткаенина внатре, удобна и пријателска за кожата. , облечете се и може да направи брзо загревање. Производите главно се користат во елементот за електрично греење, електрични ракавици за греење, електрично греење на колена, стари производи за здравствена заштита, здравствена заштита, електрично ќебе, перница за греење на автомобили и разни грејачи на низок притисок. Направено од врвен материјал за јаглеродни влакна за трајна и долготрајна употреба. Ергономски дизајн, меко блиско вклопување и може да се свитка, преклопено за вашата удобна употреба. Трансфер на безбедност и водоотпорен лист, совршен за задниот дел, половината, стомакот, колената и другите делови, за да се постигне топол ефект, дејството на цирку во крвта за здравствена заштита.

Поврзани производи..