• Свеж
Mqshuhenmy Extendable Wallид за чистење на wallидови, спин -моп со 2 корални кадифени глава од кадифе, 360 ° ротирачки прилагодлив чистење, чистење на wallидови со глави за замена на м?
zoom_in

Mqshuhenmy Extendable Wallид за чистење на wallидови, спин -моп со 2 корални кадифени глава од кадифе, 360 ° ротирачки прилагодлив чистење,

DEN 558.40

Стока
check Во продавницата

Повлечена и проширена рачка : Продолжената рачка е погодна за чистење на високи места, заштедува напор и има дизајн за прилагодување на повеќе нивоа за лесно да се справи со различни сценарија 360 ° спин -моп : Главата на МОП може да се ротира 360 степени за да се исчисти секој агол, вклучувајќи мртви краеви и длабоки празнини. Влажно суво местење двојно пропуст : оваа четка може да се користи и влажна и суво. Кога се користи суво, електростатската сила на адсорпција може да апсорбира мали честички на прашина и коса. Кога се користи влажно, МОП може брзо да апсорбира вода за деконтаминација без да пролее коса. Материјал : МОП има два вида ткаенини, едниот е глава на ченил, а другата е глава на влакна, главата на четки, е густа и мека, супер вшмукување, лесна за чистење и отстранување на нечистотијата. Мулти-сценорија Апликација : Овој производ може да се користи за мешање, миење автомобили, чистење на стакло, суво капнување, дно од кабинетот, дрвен под, многу намени. Повлечена и проширена рачка : Продолжената рачка е погодна за чистење на високи места, заштедува напор и има дизајн за прилагодување на повеќе нивоа за лесно да се справи со различни сценарија. 360 ° спин -моп : Главата на МОП може да се ротира 360 степени за да се исчисти секој агол, вклучувајќи мртви краеви и длабоки празнини. Влажно суво местење двојно пропуст : оваа четка може да се користи и влажна и суво. Кога се користи суво, електростатската сила на адсорпција може да апсорбира мали честички на прашина и коса.

Color:
Orange, Grey,
Material:
Stainless Steel + Coral Fleece
Packing list:
1 * Mop:
1/2 * Mop Heads:
 :
Note:
1.Due to the different lighting and screen settings, the product color may be slightly different from the picture.:
2.Due to different manual measurement methods, please allow slight size differences. :

Поврзани производи..