• Свеж
Јардве 2 парчиња Кутии Фрижидер Крцкава Кутија За Фрижидер Канти За Контејнери За Контејнери За Пијалоци Јасни Контејнери Со Капаци Јасна Кутија За Организатор Др?
zoom_in

Јардве 2 парчиња Кутии Фрижидер Крцкава Кутија За Фрижидер Канти За Контејнери За Контејнери За Пијалоци Јасни Контејнери Со Капаци

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

пластика МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ тоа може да овозможи храната да остане свежа и чиста. Безбеден и удобен. ФИОКИ ЗА КОРПИ за СКЛАДИРАЊЕ проѕирните кутии за складирање можат совршено да одговараат на вашиот фрижидер. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА КОРИСТИ еден вид практична кујна алатка која ви овозможува да организирате овошје и храна во уреден. канта за складирање фрижидер. ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА големината е вашиот фрижидер и нема да зазема многу простор. канта за складирање фрижидер. ИСЧИСТЕТЕ ГИ КАНТИТЕ за ФРИЖИДЕР Многу корисно за храна и леб предмети во фрижидер. Пакет Листа 2 х Фрижидер Кутии Карактеристики-Боја : Транспарентен фрижидер кутија за складирање-Материјал : пет фрижидер складирање бин-Големина : Околу 30,00Х10, 00Х10, 00см/11, 79Х3, 93Х3 контејнери за складирање. - Изработени од материјали. Тие се и можат да бидат за време организатор за складирање храна. - Мазна површина без бруси, без повредување на рацете слоевит фиока. - Помогнете ви да го организирате вашиот фрижидер и да ја направите уредна и уредна кутија за фрижидер. - Дизајниран за складирање кујна и фрижидер и може да се наредени решетката за складирање храна. - кујни, работни површини, полици за оставата, чајната кујна, фрижидери, замрзнувачи, ормари или како организатори на фиоки кутии за складирање со капаци.

Поврзани производи..