• Свеж
БУКРОС Одмор Со Стапчиња За Јадење Едноставен Држач За Стапчиња За Јадење Држач За Стапчиња За Јадење Перница За Јадење Хотел За Домаќинство Држач За Стапчиња За Ј?
zoom_in

БУКРОС Одмор Со Стапчиња За Јадење Едноставен Држач За Стапчиња За Јадење Држач За Стапчиња За Јадење Перница За Јадење Хотел

DEN 622.40

Стока
check Во продавницата

Можете да Ги Ставите Садовите На Потпирачот за Јадење За да Спречите Да ја Допре Масата Одморот Со Стапчиња За Јадење Ќе Ви Каже И Среќно Искуство За Јадење. Дизајниран за Држење Стапчиња За Јадење Вилушка или Лажица на Масата За Да бидат Организирани. Издржлив и Може Да се Користи Долго време. Може Да Се Користи Во Вашата Трпезариска Маса Како Основен Декор, Исто Така, Се Користи Како Совршен Подарок За Испраќање До Вашите Пријатели или Некој Што Го Сакате. Овој Одмор Може да се Користи За Стапчиња За Јадење Лажици Ножеви и Вилушки Прекрасниот Одмор За Стапчиња За Јадење Може Да се Користи и за Украсување На Масата. Поради Различни Ефекти И Средини на Осветлување, Поставки За Осветленост На Екранот Итн., Бојата На Вистинската Ставка Може Да биде Малку Поинаква, Ве Молиме Погледнете ја Вистинската Ставка. Во Однос На Големината, Ве Молиме Дозволете Разлика од 1-3 см Поради Рачно Мерење, ви Благодариме за Разбирањето!Стапчиња За јадење Лажици Или Други Садови Може Да бидат Цврсто Фиксирани на Место. Може Да Спречи Тркалање На Стапчињата Многу Практично!Материјал : Нерѓосувачки Челик Големина : 4, 6Х1, 5см Држачот За Стапчиња За Јадење Лесно се Чисти.Држачот За Стапчиња За Јадење Се Потпира Спречува Тркалање И Дава Место За Поставување На Вилушка Од Лажица За Стапчиња за Јадење и За Да Спречи Нивно Загадување.

Поврзани производи..