• Свеж
Кожен Паричник XYAJUANG Со Телефонска Кутија За Ремен За Рамо За Дама, Компатибилен со iPhone 14 Pro Max (6.7), Држач ЗА Кредитна Картичка PU Кожна Чанта Со Футрола За Превртување ?
zoom_in

Кожен Паричник XYAJUANG Со Телефонска Кутија За Ремен За Рамо За Дама, Компатибилен со iPhone 14 Pro Max (6.7), Држач ЗА Кредитна Картичка PU

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●Компатибилност●куќиштето за Телефони за паричник за жени Е Компатибилно Само Со Apple i Phone 14 Pro Max Случај (ослободување од 2022 година, 6,7 инчи) (Не Е Компатибилен со i Phone 14 Pro 6.1"!!! (Не Поддржува безжично полнење !!! ). ●Премиум Стп Кожа●Оваа Кутија за Паричник i Phone 14 pro Max е изработена од врвна стп кожа, нуди чувство на мека природа. Елегантната кожна текстура создава класичен и луксузен изглед.Чудесен подарок за Семејството, Пријателот, Бизнисот,Љубовникот, Денот на Вљубените, Роденденот, Божиќ и Нова година. ●Ментален паричник со патент и Држач За Картички ● оваа кутија за i Phone со футрола за држач за картички нуди 4 слотови за картички за кредитни картички, ЛИЧНА КАРТА ,визит-картички , другиот паричник со ментален патент е за готовина, били. ●Ремен За рамо Оваа кутија за i Phone има отстранлив ремен за рамо со метална спојка,Лесно вчитување и истовар, што може да се користи на два начина, хоризонтално или вертикално. На жените им е погодно да излегуваат без да носат торба, додека ја одржуваат модерната и убава. Quoll Pro Max Case Iphone 14 Ги одржува сите ваши скапоцености на место уредно и безбедно. Обезбедување максимална заштита од нечистотија, испакнатини и гребнатини. На задната страна како iphone 14 pro max Kickstand функција, можете да читате или гледате филмови целосно ослободете ги рацете!.

Поврзани производи..