• Свеж
Favomoto 2pcs софа за складирање на троседот софа софа за потпирач за рака, кауч за рака, торба за рака, кауч за ракавици за далечински држач за складирање на кутии за скла?
zoom_in

Favomoto 2pcs софа за складирање на троседот софа софа за потпирач за рака, кауч за рака, торба за рака, кауч за ракавици за далечински

DEN 302.24

Стока
check Во продавницата

полиестер Торба за потпирачи за ракави со софа со фиока за држач за чаши- складирање на џеб за инвалидска количка Практично и доволно торбичка за закачување на капацитет може да заштеди простор за дневна соба, лесен за употреба и чиста. Страна торбичка за софа- убава торбичка за складирање, складирање на суровини. Исто така, тоа е практичен декор во вашиот дом. Организатор на торбички за потпирачи за кучеви- ставање на вашиот телефон, слушалки, полначи, книги, шише и така натаму во торбичката. Држач за далечински потпирачи на софа-Дизајн на анти-лизгање : Силиконската крпа што не се лизга на задниот дел на нашиот држач за далечински управувач обезбедува нелизгање од повеќето прилики и организаторот на потпирачот за ракави на софата може да биде на повеќе место со задржување на крајот . Софа торба- Организатор за складирање на потпирачи за ракави за софа, ставајќи го вашиот телефон, слушалки, полначи, книги, шише и така натаму во торбичката. Торба за потпирачи за ракави со софа со фиока за држач за чаши- складирање на џеб за инвалидска количка Практично и доволно торбичка за закачување на капацитет може да заштеди простор за дневна соба, лесен за употреба и чиста. Страна торбичка за софа- убава торбичка за складирање, складирање на суровини. Исто така, тоа е практичен декор во вашиот дом. Организатор на торбички за потпирачи за кучеви- ставање на вашиот телефон, слушалки, полначи, книги, шише и така натаму во торбичката. Држач за далечински потпирачи на софа-Дизајн на анти-лизгање : Силиконската крпа што не се лизга на задниот дел на нашиот држач за далечински управувач обезбедува нелизгање од повеќето прилики и организаторот на потпирачот за ракави на софата може да биде на повеќе место со задржување на крајот . Софа торба- Организатор за складирање на потпирачи за ракави за софа, ставајќи го вашиот телефон, слушалки, полначи, книги, шише и така натаму во торбичката. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на торбичката -убава торбичка за складирање, складирање на суровини.

Поврзани производи..