• Свеж
Водоотпорно шише за медицина, преносен случај со пилули со клуч, држач за легура на легура, сад за пилула за прва помош за спорт на отворено, кампување, пешачење и па?
zoom_in

Водоотпорно шише за медицина, преносен случај со пилули со клуч, држач за легура на легура, сад за пилула за прва помош за спорт

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

✿ Водоотпорен - Кога ќе го одвртите капачето на водоотпорното шише со лекови, ќе видите прстен од гумен заптивка прикачен на горниот дел од случајот, што ја прави внатрешната околина подалеку од вода или пареа, обезбедувајќи сува и чиста околина за држење апчиња ✿ Премиум материјал - Водоотпорното шише со лекови е изработено од алуминиумски материјал од алуминиумска легура, а изгледот на производот е анодизиран, што е лесен и цврст, не е лесен за оштетување. Circe Круг на силиконски запечатување- Секоја приврзок за шише со шише со водоотпорен лек има круг на силиконски запечатување, што го прави шишето со лекови запечатено, силен доказ за влага и водоотпорен. После седум дена тест за потопување, не се капе вода. ✿ Лесен за употреба - приближно.7in, лесен за носење, може да се обеси на кругот на клучот и да се стави во џебот на панталоните и се користи долго време. Едноставно работење, обликување со едно парче, не е лесно да се скрие нечистотија, лесен за носење, густ материјал, силен и издржлив. ✿ Применливи сценарија - Нашето шише со водоотпорно лекови е многу погодно за возење велосипед, планински велосипедизам, рај на вода, риболов, кампување и општа дневна употреба. ✿ Водоотпорен - Кога ќе го одвртите капачето на водоотпорното шише со лекови, ќе видите прстен од гумен заптивка прикачен на горниот дел од случајот, што ја прави внатрешната околина подалеку од вода или пареа, обезбедувајќи сува и чиста околина за држење апчиња. ✿ Премиум материјал - Водоотпорното шише со лекови е изработено од алуминиумски материјал од алуминиумска легура, а изгледот на производот е анодизиран, што е лесен и цврст, не е лесен за оштетување. Circe Круг на силиконски запечатување- Секоја приврзок за шише со шише со водоотпорен лек има круг на силиконски запечатување, што го прави шишето со лекови запечатено, силен доказ за влага и водоотпорен. После седум дена тест за потопување, не се капе вода. ✿ Лесен за употреба - приближно.7in, лесен за носење, може да се обеси на кругот на клучот и да се стави во џебот на панталоните и се користи долго време. Едноставно работење, обликување со едно парче, не е лесно да се скрие нечистотија, лесен за носење, густ материјал, силен и издржлив.

Item Type:
Aluminum Medicine Bottle
Product Material:
Aluminum Alloy
Sealing:
Strong Waterproof And Moistureproof, Seven day Submersion Test, No Dripping
Avoid Light:
Completely Sealed And Opaque To Avoid Light Pollution,
Material:
Food Grade Aluminum Alloy, Thick Material, Strong And Durable
Easy To Use:
One piece Molding, Not Easy To Hide Dirt, Easy To Carry
Bottle Length:
Approx. 5cm / 2.0in
Bottle Diameter:
Approx. 1.7cm / 0.7in
Total Length:
Approx. 7cm / 2.8in
Package List:
1 x Medicine Bottle
Note:
Please allow 0.1‑1cm / 0.04‑0.4in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Поврзани производи..