• Свеж
6 Поставете Кутија За Заштита од Тесто За Пица, Контејнери Со капаци, Контејнер За Стартер Од Силиконско Кисело Тесто Издржлив Сад За Тесто За Леб, Контејнер За Кути?
zoom_in

6 Поставете Кутија За Заштита од Тесто За Пица, Контејнери Со капаци, Контејнер За Стартер Од Силиконско Кисело Тесто Издржлив Сад За Тесто

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

€2 ГОЛЕМИНИ}Пакетот вклучува 3 парчиња 700мл темно сина кутија за заштита од тесто и 3 парчиња 400мл зелена кутија, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби за секојдневна употреба Кутијата ОД 400 МЛ е околу 120 х 55мм/4,72 х 2,17 инчи, 700мл едната е околу 145 х 70мм/5,71 х 2,76 инчи (дијаметар х висина). ●КУТИЈА за ДОКАЖУВАЊЕ ТЕСТО € кутијата за Складирање е идеална за проверка на тестото, добро запечатување, проверете дали вашето тесто останува влажно, не суво и правилно се крева, тоа е одлична алатка за пица, правење леб, љубител на печење. €КОНТЕЈНЕР за ХРАНА тој не е погоден само за проверка на тестото, туку е погоден и за чување овошје, зеленчук,салата, бенто и друга храна, за домашна употреба, канцеларија, училиште и пикник, скара. ●Цврста силиконска кутија за докажување Тесто е изработена од силикон, отпорност на висока и ниска температура-т, -40~230€, погодна за фрижидер, микробранова печка. Тој е без мирис, цврст и издржлив, сигурен за употреба. €ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ●површината на кутијата за докажување Тесто е мазна, без прекумерни ќошиња и пукнатини и не е лесно да се задржи нечистотијата. Силиконскиот материјал го прави маслото не е лесно да навлезе, лесно се чисти.

Поврзани производи..