• Свеж
Украс Држач За Држач За Прикажување Дома Решетка За Декорација На Свадба За Висечки Стаклен Глобус Воздушен Сад За Растенија За Цвеќе Држач За Железо Штанд За Тера?
zoom_in

Украс Држач За Држач За Прикажување Дома Решетка За Декорација На Свадба За Висечки Стаклен Глобус Воздушен Сад За Растенија За Цвеќе

DEN 559.84

Стока
check Во продавницата

Стабилна и Цврста : Изработена од висококвалитетно железо, тркалезната дрвена основа го одржува вашиот украс стабилен и безбеден, не се ниша или паѓа надолу Не се деформирани или фрлени. Спецификација : Материјал : Големина На Железо(Висина*Ширина*Основа) : 11"*7"*4.5" Опис : украсите што висат на металниот држач, дрвената тркалезна основа може да бидат добри фиксни орнаменти, не е лесно да се скршат.Користете го за закачување на мал сад засаден со едно од мини градинарските растенија како фокусна точка во цветната градина. Можеби имате некои мини-шофершајбни да висат од куката на овчарот. Ставете ги во близина на прозорецот на викендицата или каде што ветрот може да ги фати за да обезбеди нежна мелодија. Само закачете ја стаклената топка на црниот метален држач, а потоа ставете ги и држачот и земјината топка на која било маса, полица или шалтер за да донесете елегантен, привлечен стил во вашиот дом. Можете да закачите мал сад засаден во центарот на железната рамка, а потоа да ја поставите железната рамка на која било рамна површина за да го декорирате вашиот дом или градина. Пакет Вклучени : 1 x Железо Pothookstand 2 x Завртки 1 x Дрвена Основа.

Material:
Iron
Size(Height*Width*Base):
11*7*4.5
Description:
The ornaments hanging on the metal stand,wooden round base can be a good fixed ornaments, not easy to break.:
Use it for hanging a tiny pot planted with one of the mini garden plants as a focal point in the flower garden.:
Maybe you have some mini-windchimes to hang from the shepherd's hook. Place them :
near the cottage window or wherever the wind can catch them to provide a gentle melody.:
Just hook the glass globe onto the black metal stand and then place both stand and globe:
on any table, shelf, or counter to bring elegant, eye-catching style to your home.:
You can hang a tiny pot planted in the center of the iron frame and then place the iron frame :
on any flat surface to decorate your home or garden.:
Package Included:
1 x Iron Pothookstand :
2 x Screws:
1 x Wooden Base :

Поврзани производи..