• Свеж
ПЛАНИНСКИ Мажи Професионални Алатки Рачен Вентил За Испирање Кислород Ацетилен Мерач На Притисок Редуктор За Намалување На Вентилот За Заварување Електронски Ел?
zoom_in

ПЛАНИНСКИ Мажи Професионални Алатки Рачен Вентил За Испирање Кислород Ацетилен Мерач На Притисок Редуктор За Намалување На Вентилот За Заварување

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

- Употреба На Висококвалитетни Материјали Производство На Професионални Алатки, Работат Добро И Издржливи Опсег На Примена : Погоден За заварување,, електронски, итн. Висококвалитетни материјали : Нови композитни материјали, силно запечатување, безбедни и сигурни. Заштита на футрола : главата има футрола за заштита на мерачот долго време. Јасна скала : скалата за бирање е јасна и прецизна, а операцијата е поудобна. Забелешка : Имаме И Разни Други Алатки И Додатоци. Ако Имате Било Какви Потреби Или Прашања, Ве Молиме Слободно Контактирајте Не!Карактеристики : 1. Опсег На Примена : Погоден За заварување,, електронски, итн. Висококвалитетни материјали : Нови композитни материјали, силно запечатување, безбедни и сигурни. Заштита на футрола : главата има футрола за заштита на мерачот долго време. Јасна скала : скалата за бирање е јасна и прецизна, а операцијата е поудобна. Компактна структура : Целосен приклучок за влез на бакарен воздух, приклучок за излез на воздух, без промена на бојата, без ' рѓа.Спецификација : Тип На Ставка : Редуктори На Притисокоп на Примена : Заварување,, електронски, итн.Применлив Гас : Ацетилен / Кислород (опционално)Дијаметар На Трахеалниот Интерфејс : Прибл. Список со пакети од 8мм / 0,3 : 1 Х Редуктор На Притисок 1 х Кинески Прирачник За Корисници1 х Додаток.

Item Type:
Pressure Reducer
Scope of Application:
Welding, , electronic, etc.
Applicable Gas:
Acetylene / Oxygen (optional)
Tracheal Interface Diameter:
Approx. 8mm / 0.3in
Package List:
1 x Pressure Reducer:
1 x Chinese User Manual:
1 x Accessory :

Поврзани производи..