• Свеж
Едноставен Спектар На Ролери За Масажа На Стапала-Toolономски Дизајнирана Алатка За Масажа за Ослободување Од Болки Во Мускулите Од Плантарен Фасциитис | Најдобро З?
zoom_in

Едноставен Спектар На Ролери За Масажа На Стапала-Toolономски Дизајнирана Алатка За Масажа за Ослободување Од Болки Во Мускулите Од Плантарен

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

УНИКАТЕН РОЛЕРИ ЗА ТЕРАПИЈА ЗА МАСАЖА на СТАПАЛАТА-син валјак за стапала од Пена Совршен за таргетирање на сите области на стапалото, телињата и тетивата. ИНСТАНТНО ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД БОЛКИ во СТАПАЛАТА-Намалете ги болките во мускулите, болката, затегнатоста со олабавување на тие цврсти јазли и зголемување на подвижноста во стапалата. ПРАКТИЧЕН ТРЕТМАН ЗА САМОМАСАЖА-Совршен За домашна, канцеларија и употреба на патувања. Никогаш не излегувај од дома без него!. МАТЕРИЈАЛ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ-Валјакот е безбеден нетоксичен, перат, издржлив и изграден да трае. Направено од 100% фталати слободен пвц. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА ВКЛУЧЕН БЕСПЛАТНА Е-КНИГА-Подобрете го вашето искуство за самомасажа со детални упатства и совети од Нашиот Водич за е-книга за инстант пристап.

Поврзани производи..