• Свеж
Јах Вештачки Wан Плетен Рачно ткаен Послужавник За Корпа За Складирање Храна Овошен Леб Чинија За Ужина Бања Дома Организатор На Козметички Работи
zoom_in

Јах Вештачки Wан Плетен Рачно ткаен Послужавник За Корпа За Складирање Храна Овошен Леб Чинија За Ужина Бања Дома Организатор На Козметички

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Рачно ткаените палети се изработени од природенatан, кој е многу отпорен на абење и практичен Различни големини се достапни за да изберете. Големиот капацитет е погоден за складирање на разни овошја или производи за бања. Ретро и природните палети ви даваат прекрасно уживање и го максимизираат искористувањето на просторот. Рачно ткаени Палети од вештачки artifан, погодни за секоја семејна употреба, издржливи и можат да се користат многу години. Овој производ ќе ја направи вашата бања поуредна и луксузна, можете да користите Корпа за Складирање Rан за чување тоалетни хартии, крпи, шампон, четки за заби како хотел со 5 ѕвезди. Практична Фиока За Складирање : Кошница За Складирање Natureан Во Природа може да се користи за леб, овошје, бонбони, ужина во без оглед на случајна или формална оцн, што е практична фиока за корпа за складирање. 3 Големини : има 3 големини од кои можете да изберете, С, М, Л, можете да ја изберете вистинската Рачно Ткаена Послужавник за Сервирање според вашите потреби и ќе ви се допадне овој гроздобер и природен послужавник. Рачно ткаените палети се изработени од природенatан, кој е многу отпорен на абење и практичен. Различни големини се достапни за да изберете. Големиот капацитет е погоден за складирање на разни овошја или производи за бања. Ретро и природните палети ви даваат прекрасно уживање и го максимизираат искористувањето на просторот. Рачно ткаени Палети од вештачки artifан, погодни за секоја семејна употреба, издржливи и можат да се користат многу години. Овој производ ќе ја направи вашата бања поуредна и луксузна, можете да користите Корпа за Складирање Rан за чување тоалетни хартии, крпи, шампон, четки за заби како хотел со 5 ѕвезди. Практична Фиока За Складирање : Кошница За Складирање Natureан Во Природа може да се користи за леб, овошје, бонбони, ужина во без оглед на случајна или формална оцн, што е практична фиока за корпа за складирање. 3 Големини : има 3 големини од кои можете да изберете, С, М, Л, можете да ја изберете вистинската Рачно Ткаена Послужавник за Сервирање според вашите потреби и ќе ви се допадне овој гроздобер и природен послужавник. Спецификација : Име : Рачно Изработена Ткаена Корпа Од Basан Материјал : вештачкаzeанизација : С : околу 29*19*5см/11.97 инм : околу 34*25,5*5см/13.97 инл : околу 40*30*5см/15.97 ворачно ткаените палети се изработени од природенatан, кој е многу отпорен на абење и практичен.

Name:
Handmade Rattan Woven Basket
Material:
artificial rattan
Size:
S
M:
about 34*25.5*5cm/13.39*10.03*1.97in
L:
about 40*30*5cm/15.74*11.81*1.97in
The hand-woven pallets are made of natural rattan, which is very wear-resistant and practical. Different sizes are available for you to choose. The large capacity is suitable for storing various fruits or bathroom products. The retro and natural pallets give you a beautiful enjoyment and maximize the utilization of space.:
Hand-woven Pallets of artificial rattan, suitable for any family use, durable and can be used for many years。:
This product will make your bathroom more neat and luxurious,You can use Rattan Storage Basket to store toilet papers, towels, shampoo, toothbrushes like a 5 star hotel.:
Practical Storage Tray:
Nature Rattan Storage Basket can be used for bread, fruit, candy, snack in no matter casual or formal ocn, which is a practical storage basket tray.
3 Sizes:
There are 3 sizes for you to choose from, S,M,L, you can choose the right Handwoven Serving Tray according to your needs, and you will love this vintage and natural tray.
Packing List:
1*Storage Basket:
Note:
1.Due to the lighting effects and shooting angles, the product has chromatic aberrations. Please understand.:
2.There is a certain error in the product size because it is manual measurement. Please understand.:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Поврзани производи..