• Свеж
MANSCAPED® Weed Whacker® 2.0 Електричен нос &засилувач; Тример За Коса За Уши-Прецизна Алатка од 7.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА Со Батерија На Полнење, Влажно/Суво, Лесно За Чистење, Подоб?
zoom_in

MANSCAPED® Weed Whacker® 2.0 Електричен нос &засилувач; Тример За Коса За Уши-Прецизна Алатка од 7.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА Со Батерија

DEN 799.84

Стока
check Во продавницата

ПЛЕВЕЛ WHACKER 20 : Опремен со значително подобрено ротирачко сечило од нерѓосувачки челик, нашиот тример за коса за нос и уши од втора генерација обезбедува поблиско, полесно сечење, недостасува помалку влакна. ПРЕСЕК НАД ОСТАНАТИТЕ : премиум мотор од 7.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА го напојува нашиот нов ротационен систем со двојно сечило од 360°, така што ќе доживеете чист и близок крој. НЕХАИР : Шмркањето на залутаните влакна во движење никогаш не било полесно. Со БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ USB-C, овој тример за коса за нос и уво работи на сопствено напојување со траење до 45 минути. ВНИМАВАЈТЕ НА ВАШИТЕ ШАХТИ : добијте поголема прецизност во подготовката со мат, гумен стисок што е лесен за држење и стигнува таму каде што треба да оди. Нашиот тример работи во влажни и суви услови, така што можете да го користите под туш или да го исплакнете под славината. ПРИВЛЕЧЕТЕ ГО ВИСТИНСКОТО ВНИМАНИЕ : Ако почнувате да забележувате неколку непослушни влакна што ви излегуваат од носот и ушите, не паничете. Откако ќе направите да ги исечете шахтите со Плевелот 2.0 дел од вашата суштинска рутина за чешлање, никој нема да знае.

Поврзани производи..