• Свеж
Детска МАСКА ЗА Лице KN95, 30 ПАКЕТИ KN95 Маска За Деца 5 Слоја Маска за лице Со Еластична Јамка За Уши, Повеќебојни Маски За Лице За Еднократна Употреба Заштита На Респир?
zoom_in

Детска МАСКА ЗА Лице KN95, 30 ПАКЕТИ KN95 Маска За Деца 5 Слоја Маска за лице Со Еластична Јамка За Уши, Повеќебојни Маски За Лице За Еднократна

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ЗАШТИТА од 5 СЛОЕВИ : МАСКИТЕ ЗА Лице KN95 за Деца се конструирани со премиум материјал од 5 слоја, вклучувајќи два слоја неткаен материјал, два слоја ткаенина што се топи и еден слој памук со топол воздух Квалификувано Производство : Венжоу Кангдун Медицинска Технологија Копродукции. ПРИЛАГОДЛИВА МЕТАЛНА ЛЕНТА за НОС : детската маска има растеглива јамка за уши и метална прилагодлива штипка за нос, Избегнувајте да бидете непријатни од долгогодишните нас. 3Д ДИЗАЈН : 3д структурата е дизајнирана според обликот на човечкото лице. Четирите страни цврсто се спојуваат на лицето, заштитната маска KN95 избегнува нефилтриран воздух директно да влезе. ШИРОКО ПРИМЕНА : НАШАТА маска ЗА лице ШТО дише KN95 може лесно да се преклопи во вашата торба, лесна за вградување и заштеда на простор. Што може да се примени дома, паркови, игралишта, супермаркети, продавници, цркви, кампување,во затворени простории, на отворено и повеќе преполни и зафатени јавни места. ОДРЕКУВАЊЕ : оваа МАСКА KN95 НЕ е Маска N95. За повеќе информации ЗА МАСКИТЕ КН95 погледнете го следново пред вас purchase : .

Поврзани производи..