• Свеж
Абаодам 1 Еез Кутија За Подароци Декоративна Корпа Овална Корпа Ткаена Корпа Плетена Велигденска Корпа Ткаена Корпа За Цвеќе Ткаени Јајца Корпа За Бонбони Сад За З?
zoom_in

Абаодам 1 Еез Кутија За Подароци Декоративна Корпа Овална Корпа Ткаена Корпа Плетена Велигденска Корпа Ткаена Корпа За Цвеќе Ткаени Јајца Корпа

DEN 836.80

Стока
check Во продавницата

ТКАЕНА КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ има широк спектар на апликации и добар ефект на складирање, така што може да биде со доверба САКСИЈА за ЦВЕЌЕ од МОРСКА ТРЕВА Рачно изработени Со природно И Дрво, што може да донесе убавина во секој затворен простор. ТКАЕЊЕ КОРПИ за РАСТЕНИЈА може да издржи силна сончева светлина и сурови зимски температури без избледување, мраз, пукање и лупење. ВЕЛИГДЕНСКО ЈАЈЦЕ кошница Свадба Дома Градина Декор прецизно изработената корпа за складирање има одлична текстура и природни облини, без бруси, може да биде прекрасен подарок за загревање на куќата. ВРБА РАКА ТКАЕНИ КОШНИЦА Широк спектар на апликации. Тоа може да биде како кошница за складирање или како декоративна кошница со цвеќиња и овошје. Пакет Листа 1 х Рачни Карактеристики на корпата-Боја : Кафеави украсни корпи. - Големина : 18, 50Х18, 50Х15, 00см/ 7, 27Х7, 27Х5, 89инчни ткаени корпи. - Материјал : Дрво Ткаење Подарок Контејнер. - Ова е многу убава и практична мала корпа, а исто така и убав подарок за вашите пријатели бонбони кошница. - Широк спектар на апликации. Тоа може да биде како кошница за складирање или како декоративна кошница со цвеќиња и овошје Плетен Кошница За Перење. - Лесно се чисти, може да се исплакне и исцеди и поддржува Повторна употреба Сад За Зеленчук. - Карактеристики одлична изработка и фини детали.

Поврзани производи..