• Свеж
Aizweb 240pcs C-Клипови Куки Пластични Синџир Врски-Броење &засилувач; Поврзување Активност Комплет, Сензорни Играчки За Мали Деца, Развива Детски Парична Казна Мотор И П?
zoom_in

Aizweb 240pcs C-Клипови Куки Пластични Синџир Врски-Броење &засилувач; Поврзување Активност Комплет, Сензорни Играчки За Мали

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Идеален производ на ПАРЕА : Дајте им на децата забавен начин за вежбање броење и научете да визуелизирате количинисо слатки, нумерирани слонови децата не можат да одолеат!. Практични математички манипулативи : флексибилните пластични синџири се дизајнирани лесно да манипулираат за да се закачат заедно и да се одделат. Пластичните врски доаѓаат во 6 бои-сина, зелена, портокалова, виолетова, црвена и жолта за да помогнат да се научи асоцијацијата и сортирањето на боите. Негувајте Ја Когнитивната Функција : играчките за Сортирање развиваат логика, координација рака-око и фини моторни вештини. Тие се класичен ресурс за секоја училница или средина за учење дома. Перење И Издржливо : Изработени од издржлива пластика, овие математички манипулативи се цврсти и се перат. Овие шарени форми се дизајнирани да траат со години дома или во училницата!. Учење Преку Игра : нашите производи ги инспирираат децата да си играат со цел. Играта е најдобриот учител!. Идеален производ на ПАРЕА : Дајте им на децата забавен начин за вежбање броење и научете да визуелизирате количини.со слатки, нумерирани слонови децата не можат да одолеат!. Практични математички манипулативи : флексибилните пластични синџири се дизајнирани лесно да манипулираат за да се закачат заедно и да се одделат.

Поврзани производи..