• Свеж
Zerodeko 12 парчиња решетки со тешки рамо и здолниште пластично палто за складирање крпа, фустан, фустани, панталони, облека, закачалка за пешкир, пукачки торбички, без м?
zoom_in

Zerodeko 12 парчиња решетки со тешки рамо и здолниште пластично палто за складирање крпа, фустан, фустани, панталони, облека, закачалка

DEN 711.84

Стока
check Во продавницата

Хангар со мултифункционални палти со тешки закачалки-со дизајн на пилани, овие закачалки не се лизгаат, многу практични и удобни за употреба Закачалки за облекување- закачалки за закачалки за закачалки за закачалки за закачалки ергономски дизајн со цврста структура, практична и декоративна закачалка за палто. Закачалки за облека што не се лизгаат-направени врвен материјал, кој може да биде за многу долго време. Пластична закачалка за палто- ова е практичен гаџет за организирање на облеката и да ја одржувате вашата гардероба уредна и чиста. Закачалки за панталони- закачалки за кошула кои не се лизгаат, дизајнот ќе ви даде прекрасно искуство и ќе ви донесе добро расположение. Список на пакети 3 компјутери x 4 × Облека за закачалки Карактеристики - Широки апликации, тие можат да бидат за складирање на облека за плакари и сушење облека, па разноврсни и сигурни закачалки за фустани. -Материјал : Пластична закачалка за палто Може да ви помогне добро да ја организирате и чувате облеката, да ја направите облеката повеќе уредна и да заштедите повеќе закачалки за облека што не се лизгаат. - Тој е дизајниран со дизајн на нелип, практичен и издржлив, можете да го користите со закачалки за палто за мир. - Со исклучителна изработка, издржлива и лесна, не е лесна за носење, поддржувајте ја вашата долгорочна употреба за закачалки за палто.

Поврзани производи..