• Свеж
Азотниот пролетен цилиндер, висока цврстина Инсталирајте делови за печат со голем удар со мозочен удар со дупка за завртки M8 за обработка на мувла за обработка на м
zoom_in

Азотниот пролетен цилиндер, висока цврстина Инсталирајте делови за печат со голем удар со мозочен удар со дупка за завртки M8 за обработка на

DEN 1430.40

Стока
check Во продавницата

Телото на пролетен цилиндер на азотниот гас има изрез на облик Ц на горниот дел и изрез на обликот U на дното со дупки за завртки M8, што е лесно да се инсталира Првичниот пролетен притисок на пролетта на азотниот гас од 750 серии е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Пролетниот клип на азотниот гас, има голема цврстина по фината обработка, а грубоста на површината е околу RA0. Направено од легура материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, кој е побезбеден и посигурен од заварувањето на цевките. Дијаметарот на телото на цилиндерот на пролетта на азотниот гас е 45,2мм, дијаметарот на клипот е 25мм, големината е стандардна. Телото на пролетен цилиндер на азотниот гас има изрез на облик Ц на горниот дел и изрез на обликот U на дното со дупки за завртки M8, што е лесно да се инсталира. Првичниот пролетен притисок на пролетта на азотниот гас од 750 серии е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Пролетниот клип на азотниот гас, има голема цврстина по фината обработка, а грубоста на површината е околу RA0. Направено од легура материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, кој е побезбеден и посигурен од заварувањето на цевките. Дијаметарот на телото на цилиндерот на пролетта на азотниот гас е 45,2мм, дијаметарот на клипот е 25мм, големината е стандардна. Телото на пролетен цилиндер на азотниот гас има изрез на облик Ц на горниот дел и изрез на обликот U на дното со дупки за завртки M8, што е лесно да се инсталира. Првичниот пролетен притисок на азотниот гас од 750 серии е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Пролетниот клип на азотниот гас, има голема цврстина по фината обработка, а грубоста на површината е околу RA0. Изработен од легура материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, кој е побезбеден и посигурен од заварувањето на цевките.

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Die compression nitrogen cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 45.2mm / 1.8in
Plunger Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring:
1 x Storage Box:
Note:
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting.:
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc.:
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke:
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories:
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications.:
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure.:

Поврзани производи..