• Свеж
Yxx-tech црно истегнување на филмот/дебелина на хартија за завиткување, 18 инчи 1500 стапки за истегнување со рачка за контрола на напнатост, индустриска сила, издржлива, ?
zoom_in

Yxx-tech црно истегнување на филмот/дебелина на хартија за завиткување, 18 инчи 1500 стапки за истегнување со рачка за контрола

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

● Флексибилен материјал за индустриска јачина - Екстра од дебелина на истегнување на филмови2 пакети вкупно 3000 метри со рачка за контрола на напнатост , истегнување на индустриската јачина - најбрзиот, најтрајниот филм за пакување, одлична еластичност, лесен за отворање, се вклопува, совршен заптивка ● Висок квалитет - Нашиот филм за стрии користи врвен квалитет и материјали. Црна екстра дебела - издржлив самостојно придржување на смалување на филмот - не е замаглена поради употребата на рециклирани слаби материјали. Прашината и нечистотијата не можат да се придржуваат кон тоа. Пластичното пакување ги спречува лентите да се држат едни на други. ● Димензии на производот - Секоја ролна содржи 80 мерачи18 "x 1500 'на пластичен филм за истегнување, до 800% способност за истегнување, одлична еластичност, лесна за отворање, се вклопува себеси, совршен заптивка. ● Мулти -цел завиткување - оваа црна завршница за истегнување на истегнување е ролна Совршено за примена на етикети и прикривање на кутии за производи во магацини, примање пристаништа и други поставки за превоз, товарен и складирање Различни универзални стилови е исто така идеално за врзување на каучи, софи, столици, табели, трговски шоу -прикази, телевизори, електроника, алатки, морски и спортови Опрема, шишиња и сл.

Поврзани производи..