• Свеж
Возење и автомобили: Најдобар опкружувачки звучен звук на бубачки Bluetooth преносен звучник со LED светла - Bluetooth звучник, безжичен/безжичен со одличен квалитет на звук ?
zoom_in

Возење и автомобили: Најдобар опкружувачки звучен звук на бубачки Bluetooth преносен звучник со LED светла - Bluetooth звучник, безжичен/безжичен

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

? Иконскиот „автомобил на народот“, познат и како Bluetooth звучник во форма на буба, е одличен за преносно безжично слушање Овој светло и звук Bluetooth звучник доаѓа со помошен влез. ? Дизајнот на умерена големина промовира погласен звук од другите мини звучници, идеален за активности на отворено како пикник, кампување и одење во парк. ? Осветлувањето и реалните звучни ефекти на автомобилот се совршени за домашни и надворешни прослави и украси. ? Разновиден класичен звучник со LED партиски светла, вграден микрофон, телефонска врска без раце и излез на слушалки за безброј опции за слушање и забавни! ? Современиот звучник за технологија интегриран во гроздобер дизајн. ? Звучникот Bluetooth во форма на буба е совршен подарок за родендени, празници и Божиќ за сите возрасти. ? Bluetooth, помошна поврзаност/USB/SD влез за контрола на басот/Контрола на јачината на звукот/Ехо Контрола на јачината на звукот/Влез/режим Дел за поддржувач на USB/TF/BT : TWS/REC/MP3/USB/TF/FM. Иконскиот „автомобил на народот“, познат и како Bluetooth звучник во форма на буба, е одличен за преносно безжично слушање. Овој светло и звук Bluetooth звучник доаѓа со помошен влез. Осветлувањето и реалните звучни ефекти на автомобилот се совршени за домашни и надворешни прослави и украси. Современиот звучник за технологија интегриран во гроздобер дизајн и Bluetooth звучник во форма на Volkswagen Beetle е совршен подарок за родендени, празници и Божиќ за сите возрасти.

Поврзани производи..