• Свеж
Преносна табела за маникир за преклопување, работна станица за техничари за нокти, со подлога на зглобот на клиентот/голема фиока/тркало за заклучување/торба за но?
zoom_in

Преносна табела за маникир за преклопување, работна станица за техничари за нокти, со подлога на зглобот на клиентот/голема фиока/тркало

DEN 496.00

Стока
check Во продавницата

Табела за нокти со високо квалитетен материјал : Оваа преносна станица за маникир е изработена од MDF водоотпорна торба за носење за удобно складирање Водоотпорна патент торба за носење за удобно складирање и лесен транспорт Табела за маникир за дизајн на агол : Избегнувајте непотребни повреди во употреба. Едноставна, модата е почетна точка за овој дизајн на бирото за нокти. Прекрасно е и практично, дизајнирано да ја обезбеди вашата безбедност. Описи на производот Прецификација : Име на производ : Преклопна маникир Табела Производ Боја : Црна, Витмајн материјал : MDFProduct Големина : 91,5*68.75 инчпродукционен пакет Тежина на пакетот : 10 кг/22.05 lbpacking Список : Список на маникирање на манитура* *1 КАРИНГ торба *1.

Product name:
Foldable Manicure Table
Product color:
black, white
Main material:
MDF
Product size:
91.5*68.5*40 cm/36.02*26.97*15.75 inch
Product Package Weight:
10 kg/22.05 lb
Packing List:
Foldable Manicure Table *1:
Drawer *1:
Hand pillow *1:
Carrying Bag *1 :

Поврзани производи..