• Свеж
Doitool 180pcs дискови Абразивен дизајн ///// шкурка за шкурка кука на дупка секој диск за пескарење без песок од песок од песок од песок од песок, сандер за полирање и влошк?
zoom_in

Doitool 180pcs дискови Абразивен дизајн ///// шкурка за шкурка кука на дупка секој диск за пескарење без песок од песок од песок од песок од песок,

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Дискови за пескарење 5 инчи 8 дупка : Овој вид на влошки за пескарење се дизајнирани со дупки, кои се дизајнирани за ефикасно извлекување Штала за дрво : Дисковите за пескарење се издржливи и анти-статички. Пред-прободени со дупки добро за екстракција. Дискови за пескарење : Содржи различни дискови за пескарење за да ви помогнат да направите соодветна и ефикасна работа за полирање. Дискови за пескање на кука и јамка од 5 инчи 8 : Овие дискови за пескарење можат да бидат прикачени на повеќето од 5-инчни сандери со системи за собирање. Кругови на хартија од песок : Овој вид влошки за пескарење се дизајнирани со дупки, кои се дизајнирани за ефикасно извлекување. Дискови за пескарење 5 инчи 8 дупка : Овој вид на влошки за пескарење се дизајнирани со дупки, кои се дизајнирани за ефикасно извлекување. Штала за дрво : Дисковите за пескарење се издржливи и анти-статички. Пред-прободени со дупки добро за екстракција. Дискови за пескарење : Содржи различни дискови за пескарење за да ви помогнат да направите соодветна и ефикасна работа за полирање. Дискови за пескање на кука и јамка од 5 инчи 8 : Овие дискови за пескарење можат да бидат прикачени на повеќето од 5-инчни сандери со системи за собирање. Кругови на хартија од песок : Овој вид влошки за пескарење се дизајнирани со дупки, кои се дизајнирани за ефикасно извлекување. Пакетот вклучува дискови за пескарење од 10 x 80 решетки 10 x 100 дискови за пескарење 10 x 120 дискови за пескарење 10 x 180 дискови за пескарење 10 x 240 решетки за пескарење 10 x 320 решетки за пескарење Карактеристики - Боја : Материјал : хартија, алумина - алумина - Големина : 12.04in - Овој вид влошки за пескање се дизајнирани со дупки, кои се дизајнирани за ефикасно извлекување.

80, 100, 120, 180, 240, 320:
- The hole pattern allows for maximum extraction. The discs are resist heat and humidity for life.:
- Contains different grades sanding discs to help you make the proper and efficient polishing work.:
- Our sanding discs provide you with the multi- grit sandpaper your need and have enough quantity to meet your needs.:

Поврзани производи..