• Свеж
Пловечки полици монтирани, за спална соба, бања, дневна соба, кујна, складирање и декорација на простории за перење, полици со лебдечки wallидови 4 парчиња сиви 35,4 x9.3 x1.
zoom_in

Пловечки полици монтирани, за спална соба, бања, дневна соба, кујна, складирање и декорација на простории за перење, полици со лебдечки

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Оваа стилска полица за прикажување на wallидот е наменета да биде фокусна точка на вашиот дом Со невидлив систем за монтирање, оваа wallидна полица е лесна за инсталирање и служи како совршено место за поставување на предмети како што се награди, книги, колекционери, украси, итн. Декорација, но исто така и одличен подарок за вашето семејство или пријатели. Оваа решетката е изработена од квалитетна саќе MDF и метална рамка, што е стабилно и издржливо. Оваа полица за приказ е погодна за повеќето декор и претвора празен wallид во карактеристика за дизајн!. Магично ослободете го вашиот дом од неред! Благодарение на магијата на „лебдењето“, дозволено е да поставите фенси предмети на неочекувано место. На идот! Рустичните полици можат да помогнат целосно да се искористат вашите празни wallsидови, што е многу повеќе заштеда на простор и ја прави вашата соба да изгледа поголема и поубава. Color : Gray Material : Honeycomb MDF, metal Dimensions : 35.5" (L x W x H) Invisible mounting system Assembly required : Yes Delivery contains : 4 x Wall shelf. We adhere to the tenet of product quality first, customer first and Сесрдно ви даваат квалитетна услуга. Дозволете ви да имате пријатно искуство за купување во нашата продавница. Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не со е -пошта навреме, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа и ќе го решиме проблемот за вас.

Поврзани производи..