• Свеж
Прстен на леќи на ЕФ, 0,24-1,47 пати Макро леќи за адаптер 13мм 21мм 31мм аматер за loversубители на фотографија EF Mount Mast Macro Photograph
zoom_in

Прстен на леќи на ЕФ, 0,24-1,47 пати Макро леќи за адаптер 13мм 21мм 31мм аматер за loversубители на фотографија EF Mount Mast

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Усвојува висок квалитетен пластичен материјал, лесен, здрав и издржлив Електронските контакти ја одржуваат функцијата за мерење на светлината и автоматското фокусирање на камерата. Цврсто се вклопува на монтирањата на камерата EF. Обезбедува слики со подобар квалитет од филтерот одблизу, добра замена на скапите макро леќи за макро фотографија. 3 прстени прават 7 различни комбинации, што ја проширува фокусната должина на леќите за близок удар, и нема да го смени оптичкиот квалитет за да се осигура дека нема сјај на сликата. Усвојува висок квалитетен пластичен материјал, лесен, здрав и издржлив. Електронските контакти ја одржуваат функцијата за мерење на светлината и автоматското фокусирање на камерата. Цврсто се вклопува на монтирањата на камерата EF. Обезбедува слики со подобар квалитет од филтерот одблизу, добра замена на скапите макро леќи за макро фотографија. 3 прстени прават 7 различни комбинации, што ја проширува фокусната должина на леќите за близок удар, и нема да го смени оптичкиот квалитет за да се осигура дека нема сјај на сликата. Донесува висококвалитетен пластичен материјал, лесен, здрав и траен2. 3 прстени прават 7 различни комбинации, што ја проширува фокусната должина на леќите за близок удар, и нема да го смени оптичкиот квалитет за да се осигура дека нема сјај во Image3. Обезбедува слики со подобар квалитет од филтерот одблизу, добра замена на скапите макро леќи за макро фотографија4. Електронските контакти ја одржуваат функцијата за мерење на светлината и автоматското фокусирање на камерата5. Цврсто се вклопува на монтирање на камера EFSPECIFICATION : Карактеристики : Донесува висококвалитетен пластичен материјал, лесен, цврсти и издржливи 3 прстени прават 7 различни комбинации, што ја проширува фокусната должина на леќите за шут одблизу и нема да го менува оптичкиот квалитет за да се обезбеди таму не е сјај на сликата обезбедува слики со подобар квалитет од филтерот одблизу, добра замена на скапите макро леќи за електронски контакти со макро фотографија ја одржуваат светлината и функцијата за автоматско фокусирање на камерата се вклопува цврсто на камерата EF монтирање на добар додаток за specificationубителите на фотографијата спецификација : Материјал : Пластична боја : Black Mount : Eflens Ring Type : 13mm & 21mm & 31mmmagnification : 0.

Features:
Adopts high quality plastic material, lightweight, sturdy and durable :
3 rings make 7 different combinations, which extends the lens focal length for close-up shot, and won't alter the optical quality to ensure there is no glare in image :
Provides images with better quality than close-up filter, a good substitution to expensive macro lenses for macro photography :
Electronic contacts keep the light metering and auto focusing function of camera :
Fits tightly onto camera EF mounts :
Good accessory for photography lovers :
Specification:
Material:
Plastic
Color:
Black
Mount:
EF
Lens Ring Type:
13mm & 21mm & 31mm
Magnification:
0.24 - 1.47 times
Focusing Range:
4.2 - 21cm / 1.65 - 8.26inch
Manual Focusing Length Range:
0.53 - 5cm / 0.12 - 1.97inch
Suitable for cameras with EF mount:
Weight:
Approx. 145g
Package List:
1 x Lens Adapter Rings Set:
2 x Lens Caps:
1 x Storage Bag:

Поврзани производи..