• Свеж
Fafeicy Ar2000 Процесор За Филтер За Извор НА Воздух, PT1/4 Вентил За Притисок На Воздушна Легура Од Алуминиумска Легура, за Пневматски Систем, Вентил За Регулирање На Прити?
zoom_in

Fafeicy Ar2000 Процесор За Филтер За Извор НА Воздух, PT1/4 Вентил За Притисок На Воздушна Легура Од Алуминиумска Легура, за Пневматски

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Процесорот За Филтер За Извор на воздух е опремен со повеќе и посилен носивост, висок безбедносен фактор, силна издржливост Процесорот За Филтер За Извор на воздух усвојува стандардизирано дизајнирање на модули, кое може да се распадне и комбинира произволно за да се исполнат различните барања на пневматскиот систем. Модел : AR2000; Опсег На Регулирање На Притисокот : 0-1, 0 (mpa); Максимален Работен Притисок : 1.0 (mpa); Калибар : PT1/4 (mm); Препорачано Масло : ISO VG 32 или слично масло; Точност На Филтрација : 40sc. Процесорот За Филтер За Извор на воздух има точна регулација на притисокот, структура за само-блокирање на пресин, задебелена дијафрагма, производот е отпорен на абење и не е лесен за истекување. Процесорот За Филтер За Извор на воздух е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, производот може да се користи долго време. Спецификација : Тип На Ставка : процес на филтер за извор На Воздухмодел : AR2000 Material : Опсег На Регулација на алуминиумска легура : 0-1, 0 (mpa)Максимален Работен Притисок : 1.0 (mpa)Калибар : PT1/4 (mm)Препорачано Масло : ISO VG 32 Или слична Точност На филтрирање на маслото : Список со 40 пакети : 1 x Процесор За Филтер За Воздух1 x Заптивка 1 x Манометар.

Item Type:
Air source filter processor
Model:
AR2000
Material:
Aluminum alloy
Pressure Regulation Range:
0-1.0 (mpa)
Maximum Working Pressure:
1.0 (mpa)
Caliber:
PT1/4 (mm)
Recommended Oil:
ISO VG 32 or similar oil
Filtration Accuracy:
40ч
Package List:
1 x Air Source Filter Processor:
1 x Gasket :
1 x Pressure Gauge:

Поврзани производи..