• Свеж
Електричен Масажер За Гради, Машина За Подобрување На Подигнување На Бистата - Моќно Зголемување На Градите-За Здравствена Заштита на Градите За Масажа на Градите ?
zoom_in

Електричен Масажер За Гради, Машина За Подобрување На Подигнување На Бистата - Моќно Зголемување На Градите-За Здравствена Заштита на Градите

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Електричен Масажер за Зголемување на Градите физичка акупункт масажа преку принципот на апсорпција на вакуум, ископување на меридијаните на дојката и промовирање на микроциркулацијата Масажерот го користи принципот на вакуумска липосукција за физичка масажа на градите. Совршено покрива многу важни делови од градите и обезбедува различни масажи за ископување на меридијаните на градите. Тој нуди повеќе можности за секојдневниот живот и работа, како што се секојдневно.забава или трчање фитнес, пазарење, пазарење дома, одење на работа, излегување, патување итн. лесно може да се користи. Дизајнот на силиконската уста на чашата тесно се вклопува во градите за удобен контакт и можете да изберете помеѓу големи и средни чаши за да ја прилагодите вашата големина. Кога користите инструмент за подобрување на градите, само ставете ја чашата на пумпата на градите и управувајте со далечинскиот управувач, таа ќе работи и градите ќе ја достигнат саканата големина. Забрзајте го протокот на крв во градите одблизу за да ги направите градите поцврсти и поеластични2. Подобрување на опуштеноста и деформитетот на градите. Зголемете ги активните клетки на дојката за да го разбудите растот на градите. Здравствена заштита-израмнете ги endокрините нарушувања, избегнувајте грутки на градите, свртете го уредот на најниско ниво, а потоа допрете ги градите (проверете дали нема проток на воздух) за да апсорбирате и десорбирате.

Item Type:
Breast Enlargement Massager
Material:
ABS
Size:
Small cup 12 cm, large cup 13.5 cm
Package weight:
approx 700 grams
Charging time:
approx 4 hours
Package Include:
1 x Breast Massager:
2 x Silicone Ring:
1 x USB Power :

Поврзани производи..