• Свеж
Организатор за патики за преносни чевли за чевли: Преносен бесплатен стои за складирање на чевли за чевли со вертикални типови кутија за кутии за кутии за кутии за ?
zoom_in

Организатор за патики за преносни чевли за чевли: Преносен бесплатен стои за складирање на чевли за чевли со вертикални типови

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Може да се постави за да заштеди простор кога не е во употреба, избор за неуредниот простор за складирање на чевли Пол за складирање на плакари. Свеж изглед со едноставен стил на стил, го прави вашиот дом да изгледа уреден и чист. Организатор на чевли. Овој чевли е изработен од високо-класа PP материјал, издржлив и корисен. Решетка за складирање во спална соба. Користете едноставен и удобен начин за чување на чевлите, многу удобен и практичен. полица за книги. Ефективно чувајте ги чевлите да не бидат нарушени, многу практични и издржливи за употреба. решетката за обувки. Опис Оваа ставка е организатор на чевли направен од и издржлив материјал. Можете да го користите Shoebox каде било во спалната соба, детската соба, игротеката и многу повеќе. Совршена кутија за складирање на чевли за вашиот дом. Ги прави чевлите повеќе уредни. Карактеристики- боја : сива;- материјал : стр;- големина : 32. 54in; Пакет, вклучувајќи кутија за складирање од 1 x.

Поврзани производи..