• Свеж
МУДОР 12 инчи пластични шатори -удели -12 парчиња тешки и издржливи шатори за шатори за шилести куки за кампови на отворено песок плажа, цврсти додатоци за влогови на ?
zoom_in

МУДОР 12 инчи пластични шатори -удели -12 парчиња тешки и издржливи шатори за шатори за шилести куки за кампови на отворено песок плажа, цврсти

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

Тешки удели на шатори : 12 инчи/долги 30 см за да се одржи целта подлабоко и посилно; Издржливи и поголеми удели на шатори : изработени од одличен квалитет ABS пластика, голема сила и цврста Испорача : Yellowолти шатори влогови x12 компјутери. Лесен и преносен : За разлика од металот, пластичните шатори врзани влогови нема да 'рѓаат или расипуваат и лесни за носење. Повеќекратни намени : Одлично за шатори за кампови и обезбедување надуени за надувување, да се држат ограда за кучиња и градинарска ограда, да се држи жица ограда на земја. Издржливи и поголеми удели на шатори : изработени од одличен квалитет ABS пластика, голема сила и цврста. Испорача : Yellowолти шатори влогови x12 компјутери. Лесен и преносен : За разлика од металот, пластичните шатори врзани влогови нема да 'рѓаат или расипуваат и лесни за носење. Повеќекратни намени : Одлично за шатор за кампови и обезбедување надуени за надувување, да се држат ограда за кучиња и градинарска ограда, да се држи жица ограда на земја.12 инчи (30 см) долг.

Поврзани производи..