• Свеж
Клип за складирање на маски Ekimi, држач за складирање на кутии за складирање на кутии за складирање на кутии за кутии за маски за преклопување на исклучување на прав ?
zoom_in

Клип за складирање на маски Ekimi, држач за складирање на кутии за складирање на кутии за складирање на кутии за кутии за маски за преклопување

DEN 63.84

Стока
check Во продавницата

Безбедносни материјали - изработени од материјал за животна средина, кутијата за складирање е безбедна и без мирис, така што ќе бидете сигурни да ги користите Преносен дизајн - тенок и лесен дизајн, лесен за носење, да ви помогне да чувате еднократна употреба во секое време и да ставите директно во џеб или ранец, многу е погодно да се носите кога излегувате. Заштита - прашина и отпорен на влага и можат ефикасно да спречат секундарно загадување. Пакет - Стандардната големина е доволно за да се спушти. Оваа преносна торба за складирање особено погодна за канцелариски работници и студенти, исто така може да биде сладок подарок. Големина - 5x8inch/13x20. Безбедносни материјали - изработени од материјал за животна средина, кутијата за складирање е безбедна и без мирис, така што ќе бидете сигурни да ги користите. Преносен дизајн - тенок и лесен дизајн, лесен за носење, да ви помогне да чувате еднократна употреба во секое време и да ставите директно во џеб или ранец, многу е погодно да се носите кога излегувате. Заштита - прашина и отпорен на влага и можат ефикасно да спречат секундарно загадување. Пакет - Стандардната големина е доволно за да се спушти. Оваа преносна торба за складирање особено погодна за канцелариски работници и студенти, исто така може да биде сладок подарок.

Поврзани производи..