• Свеж
Беттомшин Флексибилна алатка за ротационо вратило, должина од 37 инчи 1/4 Внатрешно јадро на кабел за продолжување на флексија на флексија со M10 чак за вежба за мелниц
zoom_in

Беттомшин Флексибилна алатка за ротационо вратило, должина од 37 инчи 1/4 Внатрешно јадро на кабел за продолжување на флексија

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Дијаметар на нишката Чак : М10; Ironелезна жица Дија : 6мм/0,24inch; Должина : 95см/37инч Надворешна пролет за да се спречи преклопување и продолжување на животниот век на услугата. Користењето на флексибилен погон ви овозможува да ја однесете вашата алатка за напојување на најмногу недостапни места. Не може да се инсталира директно на чак на која било опрема за безжични или електрични дупчење. Надворешноста треба да биде покриена со слој гумена цевка. Може да се користи со комплети за полирање, битови за вежбање, четки за жица, бројачи, тркала, монтирани - камења и тркала за мелење. Дијаметар на нишката Чак : М10; Ironелезна жица Дија : 6мм/0,24inch; Должина : 95см/37инч. Надворешна пролет за да се спречи преклопување и продолжување на животниот век на услугата. Користењето на флексибилен погон ви овозможува да ја однесете вашата алатка за напојување на најмногу недостапни места. Не може да се инсталира директно на чак на која било опрема за безжични или електрични дупчење. Надворешноста треба да биде покриена со слој гумена цевка. Може да се користи со комплети за полирање, битови за вежбање, четки за жица, бројачи, тркала, монтирани - камења и тркала за мелење. Спецификација : Должина : 95cm/37 Inchiron Внатрешно јадро Дија : 6mm/0.24inchchuck Дијаметар на низата : M10 Connector DIA : 4 MM/0.

Length :
95cm/37inch
Iron Inner Core Dia :
6mm/0.24inch
Chuck Thread Diameter :
M10
Connector Dia :
4mm/ 0.16inch
Connector Length :
22mm/0.87inch
Material :
Iron
Package Content :
1 x Flexible Grinder Extension Shaft:
Description:
1.External spring to prevent over-folding and prolong service life:
2.Using a flexible drive enables you to take your power tool to the most inaccessible places:
3.It cannot be installed directly on the chuck of any cordless or electric drilling rig. The outside needs to be covered with a layer of rubber tube.:
4.It may be used with polishing kits, drill bits, wire brushes, countersinks, flap wheels, mounted - stones and grinding wheels.:

Поврзани производи..