• Свеж
Поставени Ленти ЗА Отпор НА АУКУЈЕ, Ленти За Вежбање Поставете Лента За Вежбање Со Рачки, 5 Ленти За Вежбање Со Сидро На Вратата, Ремени За Глуждот, Торбичка За Носењ?
zoom_in

Поставени Ленти ЗА Отпор НА АУКУЈЕ, Ленти За Вежбање Поставете Лента За Вежбање Со Рачки, 5 Ленти За Вежбање Со Сидро На Вратата, Ремени За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●ЛИЧНА ТЕРЕТАНА ЗА ДОМА И ПАТУВАЊА● 5-Те Ленти за отпор со комплет рачка се совршени за тренингот на целото тело, многу се користи За Физикална Терапија,Закрепнување или за зголемување На Подвижноста, зајакнување на вежбањето сите делови на мускулите како што се рацете, градите, стомакот, гл ●12 ПАРЧИЊА ВО КОМПЛЕТОТ ЗА ЛЕНТИ за ВЕЖБАЊЕ : 5 Ленти за Вежбање Во Боја—Жолта (10 фунти), Зелена (20 фунти), Црвена (30 фунти), Сина( 40 фунти), Црна (50 фунти), 2 Меки Рачки од амортизирана Пена, 2 Ремени За Глуждот, Сидро На Вратата, Пакет За Продавница, 1 8-Облик На Истегнување, 1 јаже за прескокнување, 1 Водич. ● 5 СИЛНИ ЛЕНТИ за ЈАМКА : Овие Ленти за Отпорност на Јамка се идеални за подобрување на силата и подвижноста. Може да се користи за низа тренинзи,техники на сила за беспрекорно интегрирање со секоја програма за вежбање како Што се Јога, Пилатес,Вежби за Истегнување, Кросф. €Премиум КВАЛИТЕТ Отпорност Бендови Постави : Изработени од 100% природен латекс, распаѓање, еко-пријателски, нетоксични.Со Добра еластичност и рачки што не се лизгаат, лентите за вежбање обезбедуваат максимален цврст отпор.Ви помага да добиете побрзи и поефикасни резултати!. ●ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА и ЗАБРЗАНА ИСПОРАКА : Секоја лента за цевки е внимателно конструирана за да се спротивстави на кршење и кршење.Ве молиме следете го упатството за да спречите повреда. Ако не сте задоволни со нашите опсези на отпор, ве молиме слободно кажете ни, ние ќе ви вратиме целосна или ќе ви испратиме нова замена бесплатно.

Поврзани производи..