• Свеж
Автоматски Отварач За Конзерви, Црн Електричен Отворач За Конзерви, Алатка За Отворање Електрични Лимени Шишиња Со Еден Допир, Рачна Алатка За Отворање На Домашен ?
zoom_in

Автоматски Отварач За Конзерви, Црн Електричен Отворач За Конзерви, Алатка За Отворање Електрични Лимени Шишиња Со Еден Допир, Рачна

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Qw Високо Квалитетен Материјал Q Овој автоматски отварач За конзерви е изработен од АБС материјал со ВИСОКА цврстина, главата на секачот е изработена од легиран материјал со висока цврстина, кој е издржлив Frz®автоматско автоматско отворање на конзерви, безбедносната магнетна функција може да цица засечено капаче од шишето, лесно притиснете го копчето за да го отворите капачето без да ги повредите рацете. Qv / user-friendly и Designономски Дизајн ● Најдобриот електричен отварач За конзерви за постари лица површината на овој автоматски отварач за конзерви е дизајнирана со нелизгање, мала е и флексибилна, лесна за држење што е многу корисно за оние кои имаат предизвици во фаќањето и е најдобар пријател за постарите лица со проблеми со артритис. Е-пошта : мали И Лесни, Мали И лесни, лесни за носење, лесни за носење за отворање шише вино за вечера или употреба дома. Отворачот за лимени шишиња може да се користи за отворање лименки, шишиња со вино, стаклени шишиња итн. погоден за домашна и ресторанска употреба. Qurze lousting Lest За Употреба И Чистење Queler Loung-opener со еден допир создава мазен капак на работ што може повторно да се затвори. Лесно за чистење, избришете со влажна крпа за чистење, внимавајте да не го измиете делот од батеријата. Најдобар електричен отварач за конзерви за постари лица површината на овој автоматски отварач за конзерви е дизајнирана со нелизгање, мала е и флексибилна, лесна за држење што е многу корисно за оние кои имаат предизвици во фаќањето и е најдобар пријател за постарите лица со проблеми со артритис.

Item Type:
Can Opener
Material:
ABS
Weight:
Approx. 281g / 9.9oz
Color:
Black
Working voltage:
DC2.4-3V
Battery:
2 x AA Batteries (Not Included)
Maximum diameter that can be cut in one circle:
Approx. 90mm / 3.5in
Package List:
1 x Can Opener (Batteries Not Included)1 x Manual Bottle Opener1 x Manual 
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..