• Свеж
Магични Закачалки, 2 парчиња Закачалки За Заштеда На Простор, Метални Закачалки За Облека Организатор На Облека Во Плакарот, Тешки Хромирани Закачалки, Ажурирана К?
zoom_in

Магични Закачалки, 2 парчиња Закачалки За Заштеда На Простор, Метални Закачалки За Облека Организатор На Облека Во Плакарот, Тешки Хромирани

DEN 399.84

Стока
check Во продавницата

ИЗДРЖЛИВА МЕТАЛНА МАГИЧНА ЗАКАЧАЛКА : Во Споредба со Пластичната Магична Закачалка,Нашето Метално Чудо Направено од Силен и Издржлив Нерѓосувачки Хром што ќе Трае со ГодиниСо Идеални Димензии Секоја 26см Х 1,9 см("Lx0, 75"W) Дебелина. ТЕШКИ МЕТАЛНИ КРПА ЗАКАЧАЛКИ.Задолжителен Организатор На Плакарот.секоја Каскадна Закачалка Може Да Закачи 6 Облеки Вертикално;Одлично Е За Закачување На Секој Тежок Мантил,Костум,Фармерки,Џемпер Итн. Загарантирана против гребење и ' Рѓа.Со Еколошки хромирани и Без Груби Рабови, Нашите Закачалки За Заштеда На Простор Имаат Помазен Слот и Поголема Безбедност од Другите.Нема Да Ги Исечете Рацете Или Да Ги Уништите Деликатесите. Закачалка За Заштеда На Простор : Магичните Закачалки Можат Да Заштедат 80% Од Просторот На Гардеробата И Да Ја Одржуваат Облеката Уредна,Не Wrinkles.it Е Совршен Организатор На Ткаенина За Организација На Плакарот.без Груби И Остри Рабови, Удобни за Држење.совршен за Домови и Апартмани со Ограничен Простор. Гаранција За Задоволство.Ние Работиме Неуморно За Да Ви Дадеме Најквалитетни Закачалки за Крпа,Со Практични Карактеристики за Заштеда на Простор.30 Дена Нема Причина Врати/Наплата, Ви Обезбеди Најдобар Шопинг Искуство. ИЗДРЖЛИВА МЕТАЛНА МАГИЧНА ЗАКАЧАЛКА : Во Споредба со Пластичната Магична Закачалка,Нашето Метално Чудо Направено од Силен и Издржлив Нерѓосувачки Хром што ќе Трае со Години.Со Идеални Димензии Секоја 26см Х 1,9 см("Lx0, 75"W) Дебелина. ТЕШКИ МЕТАЛНИ КРПА ЗАКАЧАЛКИ.Задолжителен Организатор На Плакарот.секоја Каскадна Закачалка Може Да Закачи 6 Облеки Вертикално;Одлично Е За Закачување На Секој Тежок Мантил,Костум,Фармерки,Џемпер Итн. Загарантирана против гребење и ' Рѓа.Со Еколошки хромирани и Без Груби Рабови, Нашите Закачалки За Заштеда На Простор Имаат Помазен Слот и Поголема Безбедност од Другите.Нема Да Ги Исечете Рацете Или Да Ги Уништите Деликатесите. Закачалка За Заштеда На Простор : Магичните Закачалки Можат Да Заштедат 80% Од Просторот На Гардеробата И Да Ја Одржуваат Облеката Уредна,Не Wrinkles.it Е Совршен Организатор На Ткаенина За Организација На Плакарот.без Груби И Остри Рабови, Удобни за Држење.

Поврзани производи..