• Свеж
Хилман Груп Галванизирана Завртка за Кочија 1/2 х 14 , 25 Брои, Тапа Точка, Легиран Челик, Самозаклучувачки Тркалезни Сврзувачки Елементи за Глава, За Дрво и Метал, Не Е ?
zoom_in

Хилман Груп Галванизирана Завртка за Кочија 1/2 х 14 , 25 Брои, Тапа Точка, Легиран Челик, Самозаклучувачки Тркалезни Сврзувачки Елементи

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Завртките за превоз се дизајнирани да прицврстат дрвено лице или на дрво или на метал Рамната глава обезбедува полу-рамна завршница на апликациите. Главите се дизајнирани да ја елиминираат потребата за мијалник. Квадратната долна страна на главата е само заклучување за да се елиминира потребата за алатка за возење. Поцинкуваната завршница е совршена за превенција од ' рѓа. Завртките за превоз се дизајнирани да прицврстат дрвено лице или на дрво или на метал. Рамната глава обезбедува полу-рамна завршница на апликациите. Главите се дизајнирани да ја елиминираат потребата за мијалник. Квадратната долна страна на главата е само заклучување за да се елиминира потребата за алатка за возење. Поцинкуваната завршница е совршена за превенција од ' рѓа. Опис На производот Завртките за Превоз се дизајнирани да прицврстат дрвено лице или на дрвена или метална рамка. Неговата рамна глава е дизајнирана да ја елиминира потребата за мијалник и да обезбеди полу-рамна завршница на апликациите. Квадратната долна страна на главата е само заклучување за да се елиминира вртењето и потребата за алатка за возење. Галванизираната завршница обезбедува оптимална превенција од ' рѓа, но може да биде креда по изглед. Од Производителот Завртките за Превоз имаат мазна, заоблена глава која има мал квадратен дел одоздола.

Поврзани производи..